To je to što me zanima!

VIDEO City prošao kroz Leeds, Haaland zabio dva! Nemogući promašaji igrača od 120 mil. €

Unatoč lošem nišanu, vratio je momčadi u drugom poluvremenu. Asistirao je za oba gola Haalandu pa se barem na neki način iskupio. No, pitanje je dokle će se trpjeti silni promašaji
Vidi originalni članak

Susretom Leedsa i Manchester Cityja (1-3) zaključeno je 17. kolo engleske Premier lige, koje je počelo na Štefanje. Popularni Boxing Day pružio je nekoliko sjajnih okršaja, a u četvrtak je momčad Pepa Guardiole nastavila lov za Arsenalom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Građani' su poveli golom Rodrija u prvoj minuti sučeva dodatka u prvom poluvremenu, a vodstvo su povećali odmah na početku drugog. Strijelac je u 51. minuti bio Erling Haaland, a ubrzo je zabio još jedan. Norvežanin je u 64. postigao svoj 20. ligaški gol ove sezone. Ukupno ih ima 31. Konačnih 3-1 postavio je Struijk u 73. minuti.

VIDEO SAŽETKA POGLEDAJTE OVDJE

Momčad iz Manchestera stvorila je niz šansi tijekom cijelog susreta i lako je moglo biti i više. A u silnim promašajima istaknuo se nogometaš koji uživa toliko strpljenja i za kojeg se samo čeka da "proigra", da opravda velik novac.

Riječ je, naravno, o Jacku Grealishu, koji je stigao iz Aston Ville za 120 milijuna eura. Bi on, ali nekako ne uspijeva opravdati uložene novčanice.

Pa je tako u 32. minuti promašio nemoguće. Trebao je pospremiti loptu u praznu mrežu, no zapucao je preko gola.

VIDEO PROMAŠAJA OVDJE

Drugi je stigao u 45. minuti, taman prije vodećeg pogotka 'građana'. Primio je sjajnu povratnu, mogao je birati gdje će, a on je prebacio gol. Promašaj je bio toliko velik da su i Haaland i Lewis pali na koljena od očaja.

VIDEO DRUGOG PROMAŠAJA OVDJE

No, Grealish je, unatoč lošem nišanu, vratio momčadi u drugom poluvremenu. Asistirao je za oba gola Haalandu pa se barem na neki način iskupio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skyvision 29.12.2022.

    ne zna al trpa...a i to treba znat

  • m4tij4 29.12.2022.

    hmm, nisam siguran koliko haaland zna. Dosta tap inova zabija. Prvi gol na prazan gol, a kod 2. njegovog gola nije ju dobro ni zahvatio, išla je skoro po sredini. A vidim da je i zicer mašio, izašao je jedan na jedan. Neću se praviti da se to nije dogodio. Doduše zbog svojih fizikalija često se nalazi u šansama, ali kada se samo sjetim što je Messi radio u njegovim situacijama i kako je samo matirao golmane dolazim do zaključka da Haaland baš nešto i ne zna.

  • Gunersss_ 28.12.2022.

    Halland promasio cista 2 zicera na 0:0 a da ne govorim sta je sve onaj drlog Grealish promasio.Moglo je prvo pol ulagano 6-7 komada bit u mrezi leedsa! Ne znam jesam li vidio i gledao losiju momcad od leedsa ove sezone.Mozda southampton bi bio njihov rang.Jako losa ekipa i vjerujem da ce ispast iz lige jer city ih je rastavio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare