To je to što me zanima!

VIDEO City se nadao porazu Arsenala. Pogledajte reakciju nakon što su 'topnici' izgubili

Bernardo Silva, Jack Grealish, Rodri i društvo skakali su od uzbuđenja nakon što je Arsenal izgubio 1-0 od Nottingham Foresta. Razlog? Poraz 'topnika' osigurao je titulu prvaka 'građanima'...
Vidi originalni članak

Manchester City osvojio je Premier ligu. 'Građani' nisu potvrdili titulu engleskog prvaka na terenu, već im je uslugu napravio jedini konkurent za naslov, Arsenal, koji je izgubio 1-0 u 37. kolu Premier lige od Nottingham Foresta.

'Topnici' su oborili negativni rekord.  Naime, čak 248 dana bili su najbolja momčad engleskog prvenstva ove sezone. Nijedan klub nije toliko dugo bio na vrhu ljestvice i ostao bez naslova engleskog prvaka. Kako stoje stvari, Arsenal bi na kraju mogao biti drugi i s uvjerljivim zaostatkom.

PREMIER LIGA Liverpool kiksao i ostao bez Lige prvaka sljedeće sezone? Srpski napadač briljirao i dao dva gola

Naime, City ima četiri boda više, ali i dvije utakmice manje od Arsenala. 'Građani' tako mogu prvenstvo završiti s čak 94 boda, a Arsenalu je sada maksimum 84.

City se veselio porazu Arsenala

Igrači Cityja s velikim su zanimanjem pratili događanja na utakmici Nottingham Forest - Arsenal. Znali su da s porazom Arsenala postaju engleski prvaci, iako su šansu za potvrdu titule u svakom slučaju imali protiv Chelseaja (nedjelja, 17 sati).

SLAVLJE U MANCHESTERU Arsenal izgubio, Manchester City ponovno je prvak Engleske!

Ruben Dias, Bernardo Silva, Rodri, Jack Grealish i društvo gledali su utakmicu u klupskoj prostoriji. Skočili su u zrak zbog uzbuđenja na kraju utakmice, a njihove reakcije pogledajte i sami.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NEPREDVIDLJIV 72 21.05.2023.

    Nikad se ne veseli tudjoj nesrici,stara karma,nadam se da ce ih Inter rijesit,klub sa 0 trofeja LP,al nebrojenog egoizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare