To je to što me zanima!

VIDEO Liga prvaka sve dalje: CR7 opet spasio očajni United

Činjenice ukazuju da je CR7 danas zabio 17. gol u Premiershipu ove sezone kojime drži treće mjesto ljestvice najboljih strijelaca. Na vrhu je Salah sa 22 gola i 13 asistencija
Vidi originalni članak

U nominalno 37. kolu Premiershipa na Old Traffordu odigran je derbi između Manchester Uniteda i Chelseaja, koji je završio remijem 1-1.

'Crveni vragovi' ponovno nisu uspjeli ostvariti pobjedu i odnijeti sva tri boda, odnosno još su se više udaljili od zone Lige prvaka. Imao je United samo šest udaraca prema golu Mendyja, od čega tri u okvir. Chelsea je, s druge strane, imao 21 udarac, od čega šest u okvir. 

Aktualni europski prvak poveo je na isteku 60. minute kada je Marcos Alonso zabio na asistenciju Kaija Havertza, no samo dvije minute kasnije Cristiano Ronaldo zabija na odličnu asistenciju Nemanje Matića.

Pogledajte golove s utakmice ovdje

Mnogi ga kritiziraju ove sezone i to je jednostavno zato što su od njega navikli na još bolje. No činjenice ukazuju da je CR7 danas zabio 17. gol u Premiershipu ove sezone kojime drži treće mjesto ljestvice najboljih strijelaca. Na vrhu je Salah sa 22 (13 asistencija), a bolji od Ronalda je i Son, koji uz to ima i šest asistencija naspram tri Portugalčeve. To znači da je Ronaldo izravno sudjelovao kod 20 od 55 (0,36) golova koliko je United postigao ove sezone.

Ipak, mala je to utjeha za Portugalca koji želi samo najbolje, Europska liga njega neće zadovoljiti, a ni ona nije sigurna jer sedmi West Ham ima samo tri boda manje, uz utakmicu više za odigrati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mr.nobody007 29.04.2022.

    Potrebna je rekonstrukcija momcadi. SIIIIIUUUUUUUUUU

  • 29.04.2022.

    Cime se vi zamarate . J……on.

  • d4 29.04.2022.

    Veliki sam fan Uniteda još od doba Cantone kada sam bio balavac i s ekipom urlao sa sjevera Maksimira, ali zadnjih 10god sam siguran da United ima goru upravu nego Dinamo. Pa utukli su preko milijardu eura, a rezultata nikakvih, jedino pravo pojačanje je bio i ostao od svih koji su nosili crveni dres Mata. Kad se sjetim kakav je promašaj bio DiMaria iz Reala u Utd. Čim je otišao u PSG DiMaria proigrao. Pogba ne vrijedi potrošene ćunga lunge ako se mene pita. Cijelokupna struktura kluba je poražavajuća. Ronaldo kakav je da je još drži te preplaćene panjeve na tako ''visokom'' mjestu ljestvice. Izbor trenera od uprave Utd je urnebes i svaki pravi navijač bi trebao bojkotirati klub. Klopp bi sa ovom ekipom bio u top tri u premiershipu lagano. Jedini pravi konkuren bi mu mogao biti shity i liverpool.Uglavnom žalost, sreća pa mi je prvi klub bio i ostao Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare