To je to što me zanima!

VIDEO Cristiano, može li selfie? Ronaldo je eksplozivno reagirao

Portugalska zvijezda odgurnula je člana stručnog stožera protivničke ekipe koji ga je zamolio za fotografiju nakon utakmice u kojoj je Al-Nassr opet kiksao u utrci za saudijskog prvaka
Vidi originalni članak

Al-Nassr sve je udaljeniji od prvog mjesta i titule saudijskog nogometnog prvaka. U novom kolu Pro lige momčad Cristiana Ronalda (38) odigrala je 1-1 protiv Al-Khaleeja, a portugalskom nogometašu poništen je gol zbog zaleđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo i njegov Al-Nassr zaostaju pet bodova za vodećim Al-Ittihadom, a Portugalac je bio vidno nervozan nakon utakmice. 

Prvo je nakon utakmice dao dres protivničkom igraču, a zatim mu je prišao član stručnog stožera koji je bio fotografiju s ponajboljim nogometašem svih vremena. Ronaldo ga je odbio, ali obožavatelj je bio uporan.

'ŽIVJELA LJUBAV' Ronaldo objavio fotku na kojoj ljubi Georginu: 'Njegovo lice je potvrda da mu je dosta svega...' OSTAO PRAZNIH RUKU Izbacio Ronalda iz Kupa pa htio dres: Nije me pogledao. Pružio mi je ruku, osjećao se prijezir

Nastavio je hodati uz Ronalda, pa je ispružio ruku kako bi ih fotografirao. Ronaldo nije bio oduševljen tim potezom pa je rukom odgurnuo čovjeka koji je shvatio poruku i otišao u drugom smjeru.

Video neuspješnog selfieja s Ronaldom pogledajte OVDJE.

Ronaldo je najveća zvijezda u Saudijskoj Arabiji i zarađuje čak 200 milijuna po sezoni. Međutim, izgleda da će u prvoj sezoni ostati bez trofeja na arapskom poluotoku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Beatrixx 09.05.2023.

    No means no.. Pa da je ne znammtko, neces gnjaviti za fotku ako covjek nece.

  • 09.05.2023.

    Smece od covjeka,definitivno najogavniji nogometas u povijesti!!

  • gnojna družina 09.05.2023.

    Ne volim ovog kmecavca ali brate 1000 slika i autograma dnevno i onda jednom kazes ne, on ti i dalje skace po glavi drugi put kazes ne i onda ga odgurnes i sad si ti negativac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare