To je to što me zanima!

VIDEO Nervozni Ronaldo svađao se s klupom. Jeličićev Al Nassr ispao iz kupa unatoč igraču više

Portugalska superzvijezda nezadovoljno je hodala terenom nakon prvog poluvremena saudijskog Kupa kralja. Al Nassr ispao je u polufinalu iako su imao igrača više, a najbolju priliku za Al Nassr imao je baš Ronaldo
Vidi originalni članak

Al Nassr ispao je u polufinalu saudijskog Kupa kralja. Al Wehda izborio je finale nakon što su s 1-0 bili bolji na utakmici u Rijadu, a hrvatski stručnjak Dinko Jeličić nije izvukao saudijskog diva iz velike krize.

Naime, ovo je treća uzastopna utakmica za Al Nassr bez zabijenog gola, odnosno od 4. travnja i pobjede od 5-0 protiv Al-Adalaha. Jeličiću je ovo druga utakmica na klupi Al Nassra nakon što je Rudi Garcia dobio otkaz, a još čeka prvu pobjedu.

FALI MU I EMPATIJE VIDEO Samo žuti? Pogledajte Ronaldov hrvački zahvat. Hrvat debitirao porazom u Al-Nassru

Al Nassr imao je i igrača više gotovo cijelo drugo poluvrijeme. Al Hafith dobio je drugi žuti karton, ali Al Nassr nije uspio slomiti otpor gostiju.

Nezadovoljni Ronaldo

Najbolju priliku imao je Cristiano Ronaldo (38), koji je u 82. minuti pogodio prečku. Portugalcu, poznato je, teško padaju porazi i loše igre. Ima visoke ambicije i navikao je na osvajanje trofeja. 

U SREDIŠTU JAVNOSTI VIDEO Ronaldo je ovim potezom razbjesnio Saudijce: Sprema se prijava, a neki traže deportaciju NIJE MU TO TREBALO VIDEO Protivnik pao u nesvijest, a pogledajte što radi Ronaldo

Tako su kamere uhvatile Ronalda kako na poluvremenu hoda prema klupi Al Nassra i dobacuje komentare u nezadovoljstvu. Ne zna se s čime je Portugalac bio nezadovoljan, ali sigurno nije trljao ruke od zadovoljstva ni nakon poraza.

Video možete pogledati OVDJE.

Legendarni 'CR7' mogao bi ostati uskraćen trofeja u prvoj sezoni na arapskom poluotoku. Prvenstvo izmiče Al Nassru iz ruku, s obzirom na to da vodeći Al Ittihad ima tri boda više i utakmicu manje od Ronalda i društva.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Palmanova 25.04.2023.

    krmenaldo

  • Xyster 25.04.2023.

    Prije nego što je došao, bili uvjerljivo prvi, sada su drugi sa 3 boda manje i utakmicom više, te ispali iz kupa i superkupa. Izgleda da ce mu šeik platiti vi više samo da ode nego što je platio da dođe.

  • ropeeeee 25.04.2023.

    Penaldianu bi bilo bolje da se umirovi. Propao ko zeton a pogle modrica sa 37. Joj baš mi je drago 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare