To je to što me zanima!

VIDEO Crnogorska navijačica na Marakani istaknula šahovnicu? Srpski mediji: To je provokacija

Zanimljiv prizor s tribina u Beogradu izdvojili su srpski mediji koji tvrde da se radi o hrvatskoj šahovnici
Vidi originalni članak

Četvrta utakmica između Srbije i Crne Gore skoro pa je prošla bez incidenta! "Orlovi" su pred 26.000 gledatelja slavili 3-1 i napravili ogroman korak prema Euru, a u završnici utakmici došlo je do manjih nereda na tribinama Marakane.

Naime, srpski mediji pišu kako je jedan čovjek, odjeven u redarski prsluk, uzeo zastavu crnogorskih navijača te s njom dotrčao do tribine gdje su bili smješteni srpski navijači, prije nego što su Crnogorci stigli do njega. Zastava je završila duboko na zapadnoj tribini što je izazvalo negodovanje među crnogorskim navijačima, koji su se naposljetku odlučili obračunati s policijom gađajući ih polomljenim stolicama. Međutim, policija je brzo reagirala, pronašla zastavu i vratila je gostujućim navijačima, nakon čega se situacija primirila.

Kako god, srpski mediji izdvojili su još jedan zanimljiv prizor s tribina Marakane. 

POVIJESNE ČINJENICE Slovenci i Srbi jako blizu Eura. Kad god su jedni i drugi išli na veliko natjecanje, Hrvatska nije SUSJEDSKI DERBI U BUDIMPEŠTI VIDEO Pogledajte briljantan gol kojim je Mađarska srušila Srbiju

"Na tribinama Marakane mogla se vidjeti i hrvatska šahovnica koja je bila istaknuta na majici jedne djevojke", piše Kurir i dodaje:

"Sramna provokacija koja je šokirala Srbiju, ali srećom nije utjecala na nogometaš".

Snimku pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LM_10_🇭🇷 18.10.2023.

    Mala javi se placam ti pice

  • Palmanova 18.10.2023.

    ako dodjes s hr auto-oznakama u srbiju isto imas sahovnicu grb?tako i srbi kad dolaze u hr imaju srpske registracije s grbom.zasto bi ovo bila provokacija onda?

  • Palmanova 18.10.2023.

    bili_os na aparatima haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare