Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Pogledajte briljantan gol kojim je Mađarska srušila Srbiju

VIDEO Pogledajte briljantan gol kojim je Mađarska srušila Srbiju

Drugi put u nešto više od mjesec dana Mađari su pobijedili Srbe 2-1 i tako se sasvim približili Europskom prvenstvu. Danci su se izjednačili sa Slovencima, a Talijani s Ukrajincima

VIDEO

U derbiju kvalifikacijske skupine G za odlazak na Euro nogometaši Mađarske su pred svojim navijačima u Budimpešti pobijedili Srbiju 2-1.

Veliku pobjedu ostvarila je Mađarska i bitno se približila prvenstvu u Njemačkoj jer sada na vrhu ljestvice ima 13 bodova, odnosno, tri više od Srbije, a pet više od Crne Gore.

Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia

Mađarska i Srbija odigrale su u jakom ritmu vrlo zanimljivu utakmicu. Pregršt prilika su imale obje reprezentacije, a nikakvo iznenađenje ne bi bilo i da su slavili gosti. Svi su golovi pali u prvom poluvremenu, a posebno treba istaknuti onaj za 2-1 koji je sjajno postigao mađarski igrač Sallai, preciznim i jakim udarcem s 20 metara, u 34. minuti.

Golove s utakmice Mađarska - Srbija pogledajte OVDJE.

Mađarska je i vodila od 20. minute golom Varge, dok je u 33. izjednačio Pavlović lijepim trzajem glavom nakon kornera. U drugom poluvremenu Srbija je imala brojne propuštene šanse. Primjerice, u 71. minuti, u istoj akciji, gostujući su igrači dva puta pogađali okvir vrata, dok u 93. minuti iz neposredne blizine za 2-2 nije uspio zabiti Milenković.

Vodeća Mađarska sada ima 13 bodova, tri više od Srbije, s tim da Mađari imaju utakmicu manje. Treća Crna Gora je na osam bodova.

Italija je u Bariju rutinski svladala Maltu 4-0 u sklopu skupine C. Bonaventura je golom u 22. minuti načeo Maltežane, dok je potom posao dovršio igrač Sassuola Berardi koji je zabio dva pogotka, u 45. i 63. minuti za 3-0. Sve je zaokružio Frattesi golom u sudačkoj nadoknadi.

Euro 2024 Qualifier - Group C - Italy v Malta

Na ljestvici skupine C prva Engleska ima 13 bodova, dok su po deset skupili Italija i Ukrajina, ali Talijani imaju utakmicu manje. Sjeverna Makedonija je na sedam bodova.

Danska je na Parken stadionu u Kopenhagenu, u sklopu skupine H, svladala Kazahstan 3-1 uz odličnu igru Roberta Skova koji je zabio dva gola. Sve je počelo golom Winda u 36. minuti, a onda je Skov na samom kraju prvog i početkom drugog dijela povećao prednost na 3-0. Do kraja je Kazahstan došao do počasnog gola, a strijelac je bio Vorogovskij.

Euro 2024 Qualifier - Group H - Denmark v Kazakhstan

Slovenija i Danska su se izdvojile na vrhu ljestvice te imaju po 16 bodova, ali za vratom im puše Finci i Kazahstanci koji imaju po 12 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao