To je to što me zanima!

VIDEO Cro Cop pokazao trening, jedan pratitelj ga htio ismijati. Evo kako mu je Mirko odgovorio

Jedan ga je fan izazvao u komentarima da su to vježbe za 7. razred škole, a Mirko mu je odgovorio: 'Jesu, ako u taj 7. razred idu SAS-ovi specijalci'
Vidi originalni članak

Mirko Filipović posljednju je borbu imao prije nešto više od pet godina, 16. veljače 2019. u Uncasvilleu je jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde pobijedio Roya Nelsona na Bellatorovoj pripredbi. Bila mu je to 38. pobjeda otkako je 2001. kročio u MMA, uz 11 poraza, dvije neodlučene borbe i jedne poništene, kad ga je Overeem udario nedozvoljeno, zbog čega Mirko nije mogao nastaviti borbu.

Ubrzo potom Cro Cop je obavijestio javnost i fanove diljem svijeta da je dobio moždani udar i povukao se iz ringa.

No, treninzi su njegov život i nastavio je redovito vježbati. A katkad se na društvenim mrežama pohvali pokojom snimkom treninga, prema kojoj djeluje kao da se priprema za povratak borbama!

U 50. godini života legendarni Cro Cop spreman je kao specijalac, a fanovima je otkrio dio tajne kako to uspijeva.

"Ovo je moj najdraži trening. Dva zgiba nathvatom, četiri marinca, šest zgibova pothvatom, osam sklekova na girji i deset skokova iz čučnja. I to je jedna runda koja traje 50-ak sekundi. Radim 15 rundi i cilj je napraviti ih za manje od 15 minuta. Najbolji rezultat mi je 14:22. Cilj je što više rundi napraviti bez pauze, u vrijeme dok sam napravio rezultat 14:22 uspio sam napraviti devet rundi bez pauze. Nakon toga po 15-20 sekundi stanke između rundi. Tko želi probati, neka počne s pet rundi pa kad ih uspije napraviti za manje od pet minuta, neka podigne na sedam, pa na deset i na kraju 15. A ako uspijete napraviti 15 rundi za manje od 15 minuta, onda ste u top formi!"

Jedan ga je fan izazvao u komentarima da su to vježbe za 7. razred škole i da mora to pojačati da ne ispadne smiješan, a Mirko mu je odgovorio:

- Jesu, ako u taj 7. razred idu SAS-ovi specijalci!

Cro Cop doista izgleda kao specijalac. A u rujnu će napuniti tek 50 godina...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • migaču 23.03.2024.

    Frajer je polu pismen i nije baš bistar . A šta drugo da pokazuje nek ono kaj zna . Iako , malo je u godinama pa bi trebalo smanjit i to

  • Đapanac 23.03.2024.

    Nevjerovatno je koliko ljudi “pljuju” čovjeka koji je predstavljao Hrvata u svijetu. Normalno je da ga puca adrenalin jer je cijeli život u nekoj nabrijačini. Osjeća potrebu da još malo bude u fokusu i tu nema ništa loše.

  • Olujković95 22.03.2024.

    Lik propao ko srbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare