To je to što me zanima!

VIDEO Čudesni golovi Kovačića i Gvardiola! Prvo 'bomba' pod prečku, a onda u same rašlje

Manchester City je deklasirao Luton, a Mateo Kovačić i Joško Gvardiol zabili su zaista fantastične golove. Jedan ljepši od drugog
Vidi originalni članak

Tijekom tjedna Joško Gvardiol briljirao je na gostovanju kod Real Madrida, zabio krasan gol u remiju 3-3 u četvrtfinalu Lige prvaka, a četiri dana kasnije ponovno je stupio pod svjetla pozornice, s tim da je sada golčinu dao i Mateo Kovačić! Hrvatski nogometaši u Manchester Cityju oduševljavaju iz dana u dan. Vatreni u redovima aktualnog prvaka zabili su svaki po krasan gol u visokoj pobjedi nad Lutonom 5-1 u 33. kolu Premier lige.

Kovačićev top pod prečku

Do pogotka Kovačića 'građani' su imali minimalno vodstvo sjajnim golom Erlinga Haalanda, a ako je taj bio sjajan, kakav je tek onda ovaj Kovačića! Golčina!

Igrala se 64. minuta kada je City izveo korner, a Julian Alvarez povratnom pronašao Kovu. Uslijedila je prava majstorija, Kova ju je stisnuo pa fantastično zabio pod prečku! 

>> VIDEO: GOLČINA MATEA KOVAČIĆA

Gvardiol asistirao Dokuu

Momčad Pepa Guardiole u 76. je povisila prednost na 3-0, a dvostruki strijelac, ovoga puta iz penala, bio je Haaland.

Luton je uspio smanjiti preko Rossa Barkleyja u 81. minuti, no u 87. se Jeremy Doku pobrinuo da se razlika vrati na tri gola prednosti. Joško Gvardiol bio je važan kotačić u cijeloj akciji jer je baš on odigrao posljednju loptu za Dokua i asistirao mu za gol. Istina, Belgijac je napravio sve sam, izvanredno izvoza 'pola' obrane Lutona pa neobranjivo pogodio u drugi kut.

>> VIDEO: ASISTENCIJA JOŠKA GVARDIOLA

Statistika Man. City - Luton

Opet eurogol Gvardiola

A onda je upravo Doku uzvratio Gvardiolu za pogodak, pronašao ga u sredini nakon čega je uslijedio novi trenutak inspiracije najskupljeg stopera svijeta. Joško se namjestio pa ponovno desnom nogom zabio eurogol koji će se vrtjeti svjetskim portalima.

>> VIDEO: GOLČINA JOŠKA GVARDIOLA

Gvardiol je na susretu protiv Lutona stigao do trećeg gola i treće asistencije ove sezone dok je Kovačić konačno postigao prvijenac za City u Premier ligi. Inače, ovo mu je treći gol u sezoni. Prethodna dva dao je na klupskom SP-u, odnosno u FA kupu. Ima i jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Lucky_7 14.04.2024.

    Kakve golčineeee 💪🇭🇷🇭🇷💪

  • uvijek žedan 13.04.2024.

    Kak se to nije proslavilo bakljama i topovskim udarima !? Ili je to samo rezervirano za divljačke lige poput naše gdje idiotske nakupine koje sebe zovu navijačima to rade pod normalno ? 

  • PumaPunku 13.04.2024.

    Konacno imamo igraca za repku koji moze zabiti... Josko povedi nas 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare