To je to što me zanima!

VIDEO David Mandić oženio je Anu i zaplesao pred prijateljima

FEŠTA U HERCEGOVINI Hrvatski rukometni reprezentativac stao je pred oltar sa svojom Anom, a nakon toga priredio feštu za prijatelje u blizini Mostara. Stigli su i Zoran Gobac, Denis Buntić, Matej Hrstić...
Vidi originalni članak

Početak ljeta obično je termin koji sportaši biraju za obiteljske proslave, a takvu je ovaj utorak, kako doznaju 24sata, imao i hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić (23).

Lijevo krilo hrvatskog prvaka PPD Zagreba i njegova supruga, Mostarka Ana, imali su crkveno vjenčanje u crkvi Franjevačkog samostana u Mostaru i svadbenu svečanost nešto više od godinu i pol nakon što su svoju ljubav okrunili građanskim brakom.

Prvotni plan bio je vjenčati se uoči Olimpijskih igara, no planove su ipak malo požurili, a sada proslavili s obitelji, rodbinom i prijateljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi ples Davida i Ane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

David i Ana, koji su zajedno oko četiri godine, imali su proslavu u svadbenom salonu Afrodita nedaleko od Mostara, a za prvi ples izabrali su pjesmu "Ljubav" Sergeja Ćetkovića.

Među gostima su, doznajemo, bili i dopredsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza Zoran Gobac, suigrači iz ljubuškog Izviđača, Matej Hrstić i Denis Buntić.

David je dijete Izviđača iz Ljubuškog, u PPD Zagrebu je od 2018., a u hrvatskoj reprezentaciji osvojio je zlato na Mediteranskim igrama 2018. u Tarragoni i srebro na lanjskom Europskom prvenstvu u Austriji i Švedskoj.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Puno volim Hrvatsku 07.07.2021.

    Meni se je vidlo da se Manolić oženio pa sam zato klikuo na članak.

  • Sićka 07.07.2021.

    Bravo momak, da sam bio pametan i ja bi se s 23-25 ženio i na vrijeme dobio djecu. Odlično da se vjenčao u crkvi, sakrament je sakrament. Mala je lijepa, nadamo se i dobra i da će brak biti dobar, puno zdravlja, sreće, božjeg blagoslova u vidu zdrave djece želim !!

  • Tko sere2 07.07.2021.

    U Hercegovini sale pune i niko ne nosi maske, a i dalje su u zelenom. Kako to, kako to 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare