Obavijesti

Sport

Komentari 23

VIDEO David Mandić oženio je Anu i zaplesao pred prijateljima

VIDEO David Mandić oženio je Anu i zaplesao pred prijateljima
10

FEŠTA U HERCEGOVINI Hrvatski rukometni reprezentativac stao je pred oltar sa svojom Anom, a nakon toga priredio feštu za prijatelje u blizini Mostara. Stigli su i Zoran Gobac, Denis Buntić, Matej Hrstić...

Početak ljeta obično je termin koji sportaši biraju za obiteljske proslave, a takvu je ovaj utorak, kako doznaju 24sata, imao i hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić (23).

Lijevo krilo hrvatskog prvaka PPD Zagreba i njegova supruga, Mostarka Ana, imali su crkveno vjenčanje u crkvi Franjevačkog samostana u Mostaru i svadbenu svečanost nešto više od godinu i pol nakon što su svoju ljubav okrunili građanskim brakom.

Prvotni plan bio je vjenčati se uoči Olimpijskih igara, no planove su ipak malo požurili, a sada proslavili s obitelji, rodbinom i prijateljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi ples Davida i Ane

Pokretanje videa ...

Svadba Davida Mandića VIDEO

David i Ana, koji su zajedno oko četiri godine, imali su proslavu u svadbenom salonu Afrodita nedaleko od Mostara, a za prvi ples izabrali su pjesmu "Ljubav" Sergeja Ćetkovića.

Među gostima su, doznajemo, bili i dopredsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza Zoran Gobac, suigrači iz ljubuškog Izviđača, Matej Hrstić i Denis Buntić.

David je dijete Izviđača iz Ljubuškog, u PPD Zagrebu je od 2018., a u hrvatskoj reprezentaciji osvojio je zlato na Mediteranskim igrama 2018. u Tarragoni i srebro na lanjskom Europskom prvenstvu u Austriji i Švedskoj.