To je to što me zanima!

VIDEO Davljenik kazahstanske lige u 10 minuta zaledio Osijek

Sjetit ćemo se kada je Hajduk ispao od Tobola. Taj isti Tobol je kasnije postao prvak. Kako objasniti današnji kiks Osječana protiv momčadi od koje se nije smjelo izgubiti?
Vidi originalni članak

Sporo, mučno, bez ideje, statično, nepokretno... Što ti vrijedi 70 posto posjeda lopte kada praktički nisi zaprijetio. A što još reći kada je jasno da je Kizilžar, momčad koja je u dvomeču izbacila Osijek iz Konferencijske lige s ukupnih 3-2, davljenik kazahstanske lige i nalazi se na 12. mjestu?!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nenad Bjelica je puhao, divljao, mlatio rukama, a kada je sudac odsvirao kraj pognuo je glavu i pogledom usmjerenim u tlo otišao iz Gradskog vrta. Zvižduci su se prolomili Osijekovim domom i to s punim razlogom.

Sjetit ćemo se kada je Hajduk ispao od Tobola iz Europe. Taj isti Tobol je kasnije postao prvak. Kako objasniti današnji kiks Osječana protiv momčadi od koje se nije smjelo izgubiti?

OSIJEK - KIZILŽAR 0-2 Katastrofa u Osijeku! Kizilžar u deset minuta šokirao Gradski vrt, navijači žele smjenu Bjelice

Mreže su mirovale u prvih 45 minuta. A onda je u 62. stigla prva pljuska. Ivaniadze je tek bio ušao u igru i nakon dvije minute našao se na pravom mjestu u šesnaestercu, zapucao i pogodio u mrežu nemoćnog Ivice Ivušića. Kazahstanci su u tom trenutku imali produžetke.

Osijek je uzeo loptu, Bjelica napravio nekoliko zamjena, ali sve je to djelovalo jalovo. Lažni pritisak bez prave prijetnje.

I bila je dovoljna jedna akcija da sve potone. Deset minuta kasnije Kone je pogodio za potpuni šok u Gradskom vrtu. Bio je to gol kojim je Osijek izbacio iz Europe, a Kizilžar odveo dalje.

- Sramota. Preuzimam sve na sebe - rekao je Nenad Bjelica nakon debakla.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 29.07.2022.

    Davljenk potopio Osijek

  • ronin3012a 29.07.2022.

    ne igra Bjelica ,vec 10 idiota

  • ludđak 29.07.2022.

    Maj nejm is Borat

Komentiraj...
Vidi sve komentare