To je to što me zanima!

VIDEO Derbi divljaštva i ironije: Klopp nasrnuo na suca pa dobio crveni, Guardiola priredio šou

U utakmici tolikih tenzija niti menadžeri ne ostanu bez riječi. Jurgen Klopp i Pep Guardiola na trenutke su 'ukrali' pažnju gledatelja i sklonili poglede s događaja na travnjaku
Vidi originalni članak

Iako u puno boljoj formi, Manchester City izgubio je u velikom derbiju engleske Premier lige kod Liverpoola. Pogodak vrijedan tri boda i slavlja u žustrom okršaju zabio je Mohamed Salah u 76. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kako to obično biva, u utakmici tolikih tenzija niti menadžeri ne ostanu bez riječi. Jurgen Klopp i Pep Guardiola na trenutke su čak 'ukrali' pažnju gledatelja i sklonili poglede s događaja na travnjaku.

Prvi je na scenu stupio Guardiola. City je poveo u 53. minuti preko Phila Fodena, no uslijedila je provjera VAR-a. Španjolac kao da je znao što slijedi pa je već krenuo protestirati dok je Anthony Taylor prilazio ekranu. Tada je nastao ovaj video.

Guardiola je nezadovoljno počeo vikati pa se okrenuo tribinama Anfielda. Melissa Reddy iz Sky Sportsa tvrdi da je ironično vikao "ovo je Anfield", što su domaći navijači pozdravili.

Reakcija je bila upečatljiva, ali niti blizu divljačka kao ona Jurgena Kloppa u 86. minuti. Bernardo Silva je srušio Mohameda Salaha i temperamentni Klopp je za potez tražio nešto više. Anthony Taylor se nije oglasio što Nijemac nije mogao istrpjeti.

Jurnuo je prema pomoćnom sucu, skakao oko njega i na vrijeme se zaustavio da ga ne dodirne. Potez se nije svidio sucu Tayloru koji je Kloppa isključio.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • čovik-s-juga 17.10.2022.

    Je.eš ligu gdje suci prije utakmice obavezno svrate u kladionicu.

  • Tko sere 57 17.10.2022.

    Ovo da je napravia trener Hajduka bilo bi....

  • Jahve je pastir moj 17.10.2022.

    Crveni karton je blaga kazna..Sad ga treba kazniti sa dva mjeseca ne vođenja momčadi,ali i da na stadion ne može doći..Bez obzira šta mi je super kao trener,nedopustivo je nasrtanje na suce..To gledaju djeca,igrači,navijači i čemu se onda čudimo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare