To je to što me zanima!

VIDEO Dinamo radi penale kao na traci! Evo kako je Zagorac obranio šut bahatog Gambijca

Danijel Zagorac obranio je 10. penal u karijeri iz 30. udarca u 11. minuti utakmice između Astane i Dinama nakon što je Josip Mišić skrivio najstrožu kaznu drugu europsku utakmicu zaredom
Vidi originalni članak

Već u desetoj minuti utakmice između Astane i Dinama "modri" su darivali još jedan penal protivniku, u trećoj uzastopnoj utakmici u Europskoj ligi. Nakon što je igrao rukom u Plzenu, Josip Mišić ovaj je put srušio Elhana Astanova koji se pripremao na šut.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci uoči derbija s Osijekom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Škotski sudac John Beaton uz malo je razmišljanja pokazao na bijelu točku, a nakon što ga iz VAR sobe nisu zvali na pregled i eventualno poništenje odluke izvođenja se prihvatio Gambijac Dembo Darboe.

Poprilično nonšalantno i prepotentno pristupio je izvođenju, uzeo dugi zalet pa trčkarao do lopte i pucao po sredini, a Danijel Zagorac pričekao ga je i nogom to odbio. Dinamov golman obranio je deseti penal u profesionalnoj karijeri iz 30. udarca.

Video možete pogledati OVDJE.

Dinamo je poveo u 48. minuti. Petar Sučić, koji je ušao na poluvremenu umjesto Marka Bulata, pucao je s 20-ak metara, obranio je to Josip Čondrić, a odbijenu loptu fino je kroz noge domaćeg braniča u bliži kut provukao Gabriel Vidović. Zabio je u drugoj utakmici zaredom nakon gola za pobjedu nad Osijekom. Takuro Kaneko lijepim je udarcem u 79. postavio 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Osi 01.12.2023.

    Neki taktičko tehnički jako slabo stoje. Ljubičić se boji pucati na gol, nogomet je pucački sport dakle opali po golu!!neki igrači ne bi mogli ni 30 minuta igrati u Bundesligi nemaju kondicije.....

  • Plavi 99. 30.11.2023.

    Zagorac uz Labrovica najbolji golman u ligi.

  • mučki_provokator 30.11.2023.

    Nema tu kvalitete, nisu to igrači za velke tekme. Igra nevalja s kim got da igraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare