To je to što me zanima!

VIDEO Dokaz da krv nije voda! Mirkov sin Ivan udara kao otac

Ako ga bude srce vuklo u sport, imat će moju podršku. Imat će, ako ništa, najboljeg trenera na svijetu, rekao je svojevremeno Mirko o tome da njegovi sinovi odluče krenuti stopama oca...
Vidi originalni članak

Legendarni hrvatski borac u mirovini od prosinca, Mirko Filipović, objavio je video u kojem prikazuje vještinu sina Ivana. Video iz teretane u kojem sparira sa svojim sinom nazvao je 'nije krv voda', sugerirajući da Filipović jr. ide očevim stopama.

Poput oca tuče high-kickom, a od Cro Copa boljeg učitelja i ne može imati.

VIDEO pogledajte OVDJE.

Mirko je ranije u intervjuima govorio kako ne bi htio da njegovi sinovi Filip i Ivan idu njegovim stopama. 

- Smatram da sam korektan otac, brinem za svoju djecu i puno radim s njima, želim da moja djeca imaju jedan izniman kućni odgoj. Mislim da sam kao otac relativno strog, ne dopuštam klincima da se bacaju po podu. Moja djeca kad vam pruže ruku, Ivan pogotovo, će vam pružit ruku, pogledat u oči i reći dobar dan, ja sam Ivan itd - pričao je Filipović pa zaključio:

- Ja bih više volio da se okrene nekakvoj znanstvenoj karijeri, da završi neki fakultet i da bude visoko obrazovan čovjek, ali ako ga bude srce vuklo u sport, imat će moju podršku. Imat će, ako ništa, najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u nekoj trenerskoj kombinaciji, nije neko najsretnije rješenje. Ja mislim da bi meni srce puklo da on uđe u neku borbu i da ga netko pogodi i da padne - smatra Mirko.

Ipak, mali Ivan brzo bi mogao postati veliki...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mashy 10.06.2017.

    Ja neznam zbog cega ovoliko zlih komentara...kao da je rijec o nekom zlocincu a ne mirku...pa sta vam je lose uradio

  • Fenix 09.06.2017.

    Sina dati u ove krvolocne borbe ?? Pa to je za robiju !! Knjigu mu daj ako je ti nikad nisi imao u rukama !

  • igyy 09.06.2017.

    koga zanimaju njegovi kompleksi!!!!!Nikoga ama bas nikoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare