To je to što me zanima!

VIDEO Đoković i Zlatan napravili show: Zapjevali narodnjački hit

Zlatan Ibrahimović stigao je na završni Masters u Torinu gdje je navijao za Novaka Đokovića. Nakon meča su se susreli pa zajedno zapjevali Zlatanovu omiljenu pjesmu
Vidi originalni članak

Novak Đoković (34) pobjedom protiv Caspera Ruuda (7-6, 6-2) otvorio je nastup na završnom Mastersu u Torinu, a na tribinama je imao ogromnu podršku. Bio je to, glavom i bradom, Zlatan Ibrahimović (40). Lako tako. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šveđanin je u nedjelju izgubio sa svojom reprezentacijom od Španjolske i ostao bez direktnog plasmana na SP u Kataru, ali nije dugo tugovao. Iz Seville je stigao direktno u Torino kako bi uživao u predstavi svjetskog broja 1 i svog jako dobrog prijatelja. 

A kada se susretnu takve dvije karizme i ličnosti, ne može biti dosadno. Nakon rutinske pobjede, Nole je stigao do tribina gdje ga je čekao nasmiješeni Ibra. Porazgovarali su na 'domaćem jeziku' u sjajnom raspoloženju, Zlatan se pohvalio Novaku kako mu je na proslavu 40. rođendana stigla srpska pjevačica Nada Topčagić kako bi samo za njega otpjevala njegovu najdražu pjesmu.

A kada je to čuo, Novak nije ni trenutka oklijevao. Uzeo je mobitel, utipkao 'Jutro je' i krenulo je...

- Uz tebe sam htjela ljubav biti, crne oči umjesto vina piti - zapjevali su zajedno turbo folk hit kojeg je Ibrahimović izveo na San Remu i proslavio ga u Italiji. Na kraju su oduševljeno pozirali. 

Ibrahimović je u jako dobrim odnosima sa svim sportašima s ovih prostora, a s Novakom je u kontaktu još od 2013. godine kada su se upoznali u Parizu. Tvrdi kako je tada već shvatio da je Đoković drugačiji od drugih. 

- Upoznao je moju djecu i ona su bila vrlo impresionirana njime. Fin je momak. Onu osobu koju vidite na televiziji, vidite i u stvarnom životu. Neki sportaši su jedno pred kamerama, a nešto sasvim drugo u stvarnosti, ali on je isti i to mi se sviđa od njega. Duhovit je, dobar momak koji prenosi pozitivnu energiju i sa kojim je druženje zabavno - pohvalio je Zlatan svog prijatelja. 

A i Novak je ishvalio nogometaša Milana. Impresioniran je što Zlatan i u 41. godini igra kao mladić.

- Stvarno mi se sviđa njegova filozofija. Što sam stariji, to se osjećam mlađe. Zlatan je stvarno simbol balkanskog mentaliteta, snage da nikada ne odustanemo i apsolutnog samopouzdanja. U tome se jako prepoznajem u njemu. Ima mentalitet prvaka koji poštuje druge, ali i na teren ulazi svjestan svojih kvaliteta, koje proizlaze iz njegove radne etike - kazao je Đoković nedavno. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Bakrena.taca 19.11.2021.

    Ima li ovdje itko da ne prebrojava krvna zrnca na savko postu??? Dno dna

  • velist 16.11.2021.

    Ili sam ja gledao krivi video ili nisu ništa pjevali, u čemu je keč?

  • saggi_thedarkclown 16.11.2021.

    zlatanu je mati Hrvatica, a otac Bosanac. Ali on bez obzira na sve sluša srpski narodni hit i time se hvali...tolko o njegovom znanju povijesti i poštovanju 🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare