Obavijesti

Sport

Komentari 21

VIDEO Đoković i Zlatan napravili show: Zapjevali narodnjački hit

VIDEO Đoković i Zlatan napravili show: Zapjevali narodnjački hit

Zlatan Ibrahimović stigao je na završni Masters u Torinu gdje je navijao za Novaka Đokovića. Nakon meča su se susreli pa zajedno zapjevali Zlatanovu omiljenu pjesmu

VIDEO

Novak Đoković (34) pobjedom protiv Caspera Ruuda (7-6, 6-2) otvorio je nastup na završnom Mastersu u Torinu, a na tribinama je imao ogromnu podršku. Bio je to, glavom i bradom, Zlatan Ibrahimović (40). Lako tako. 

Pokretanje videa...

Zlatan pleše na narodnjak 00:17

Šveđanin je u nedjelju izgubio sa svojom reprezentacijom od Španjolske i ostao bez direktnog plasmana na SP u Kataru, ali nije dugo tugovao. Iz Seville je stigao direktno u Torino kako bi uživao u predstavi svjetskog broja 1 i svog jako dobrog prijatelja. 

A kada se susretnu takve dvije karizme i ličnosti, ne može biti dosadno. Nakon rutinske pobjede, Nole je stigao do tribina gdje ga je čekao nasmiješeni Ibra. Porazgovarali su na 'domaćem jeziku' u sjajnom raspoloženju, Zlatan se pohvalio Novaku kako mu je na proslavu 40. rođendana stigla srpska pjevačica Nada Topčagić kako bi samo za njega otpjevala njegovu najdražu pjesmu.

A kada je to čuo, Novak nije ni trenutka oklijevao. Uzeo je mobitel, utipkao 'Jutro je' i krenulo je...

- Uz tebe sam htjela ljubav biti, crne oči umjesto vina piti - zapjevali su zajedno turbo folk hit kojeg je Ibrahimović izveo na San Remu i proslavio ga u Italiji. Na kraju su oduševljeno pozirali. 

Ibrahimović je u jako dobrim odnosima sa svim sportašima s ovih prostora, a s Novakom je u kontaktu još od 2013. godine kada su se upoznali u Parizu. Tvrdi kako je tada već shvatio da je Đoković drugačiji od drugih. 

- Upoznao je moju djecu i ona su bila vrlo impresionirana njime. Fin je momak. Onu osobu koju vidite na televiziji, vidite i u stvarnom životu. Neki sportaši su jedno pred kamerama, a nešto sasvim drugo u stvarnosti, ali on je isti i to mi se sviđa od njega. Duhovit je, dobar momak koji prenosi pozitivnu energiju i sa kojim je druženje zabavno - pohvalio je Zlatan svog prijatelja. 

A i Novak je ishvalio nogometaša Milana. Impresioniran je što Zlatan i u 41. godini igra kao mladić.

- Stvarno mi se sviđa njegova filozofija. Što sam stariji, to se osjećam mlađe. Zlatan je stvarno simbol balkanskog mentaliteta, snage da nikada ne odustanemo i apsolutnog samopouzdanja. U tome se jako prepoznajem u njemu. Ima mentalitet prvaka koji poštuje druge, ali i na teren ulazi svjestan svojih kvaliteta, koje proizlaze iz njegove radne etike - kazao je Đoković nedavno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...