To je to što me zanima!

VIDEO Đoković krvario nakon udarca u glavu, imao i mučninu

Srpski tenisač slavio je u prvom kolu Mastersa u Rimu pa navijačima otišao davati autograme i potpisivati rekvizite. Netko ga je, pritom, pogodio bocom u glavu, a Đoković je pao na tlo u bolovima
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković (36) uspješno ja zaključio prvo kolo Mastersa 1000 u Rimu pobijedivši Corentina Mouteta (25) sa 6-3, 6-1. Prvi tenisač svijeta lako se obračunao s 83. nakon čega je pošao prema svlačionici pritom zastavši potpisati memorabilije svojim navijačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pritom se dogodio veliki incident, odnosno barem se tako mislilo na prvu. Jedan navijač pogodio je Đokovića bocom u glavu, a tenisač je pao na tlo, na koljena, previjajući se u bolovima.

U cijeloj priči ispostavilo se da udarac nije bio namjeran već je jednom navijaču boca ispala iz ruksaka te nehotice pogodila prvog tenisača svijeta.

Od udarca je zaradio posjekotinu koju su mu liječnici zašili, a imao je i glavobolju slijedom koje je nastupila mučnina. Na svu sreću, potresa mozga nema kao niti ozbiljnijih problema i Đoković bi trebao nastupati u drugom kolu protiv čileanskog tenisača Alejandra Tabila (26), 32. na ATP ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dobar loš zao No1 11.05.2024.

    Nigdje ne vole ovog srbina...

  • liliZG2.0 11.05.2024.

    kada sam se ja bavila sportom , bilo je , kada padneš digneš se , kažeš sve ok i nastaviš dalje pa makar sa slomljenom nogom , ovo danas sve neki njonjiči.

  • Demețra 11.05.2024.

    Whatapussy! Dakle, klincu ispade plastična bočica i trkne ga u bulju crnogorsku, a ovaj pade ko pokošen i previja se ko da ga je tenk zgazio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare