To je to što me zanima!

VIDEO Đoković poludio i izbacio brata s terena: 'Izađi, izađiiiii!' Ivanišević sve zbunjeno gledao

Marko ga je poslušao i napustio teren. Cijelu situaciju gledao je i Goran Ivanišević, koji je ostao u čudu. S iznenađenim izrazom na licu ispratio je odlazak Đokovićeva brata
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković (ATP- 5.) sjajnim je preokretom slavio u finalu ATP turnira u Adelaideu, posljednjeg uoči prvog Grand slama sezone Australian Opena. Pobijedio je Amerikanca Sebastiana Kordu (ATP- 33.) 2-1 u setovima (6-7 (8), 7-6 (3), 6-4). Bio je to njegov 92. naslov u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je spašavao meč loptu u drugom setu, ušao u tie-break pa se nekako izvukao u dramatičnom završetku druge dionice.

Po krivu je krenulo već u prvom setu koji je peti tenisač svijeta izgubio i nakon kojeg je u potpunosti poludio. Imao je još jednu od onih svojih epizoda, a ovoga puta frustraciju je iskalio na bratu.

Iznervirani Đoković otišao je do klupe, sjeo pa povikao prema suprotnom kraju terena.

- Izađi, izađiiiiii - derao se Nole prema svojem timu.

Ispalo je da ga je iz takta izbacio brat Marko Đoković, kojeg je Nole poslao van igrališta. Marko ga je poslušao i napustio teren. Cijelu situaciju gledao je i Goran Ivanišević, koji je ostao u čudu. S iznenađenim izrazom na licu ispratio je odlazak Đokovićeva brata.

Ubrzo su se ustali i agenti Edoardo Artaldi i Elena Capellaro, a u Đokovićevu timu ostali su samo Ivanišević i fizioterapeut Claudio Zimaglia.

Kao da ga je upravo ova situacija primirila jer je nastavak meča odigrao nešto koncentriranije i smirenije.

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 97

  • S1412 10.01.2023.

    Car!!

  • halic 08.01.2023.

    Zar se cijepio, kako može igrati u Australiji

  • dylan 08.01.2023.

    Nije mi jasno po meni bi kao bivšem sportašu bi bila bitna stvar da nije do finala nije izgubio niti jedan gem . Stvarno hraćkati jednog vrhunskog sportaša za nebitni izljev bijesa pa koliko je toga bilo na SP u Kataru od većine nogometnih zvijezda 

Komentiraj...
Vidi sve komentare