To je to što me zanima!

VIDEO Drama u BiH: Igrači Sarajeva napustili teren usred utakmice, Ibričić ludio na suca!

presudila je sudačka nadoknada od samo pet minuta iako su domaći navijači i igrači smatrali da bi ona trebala biti puno veća. Sve je eskaliralo nakon prekršaja u korist Borca u prvoj minuti sudačke nadoknade
Vidi originalni članak

Nevjerovatne scene događale su se na stadionu Asim Ferhatović Hase. Uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Borca iz Banja Luke prekinuta je u sudačkoj nadoknadi.

Borac je imao prednost od 2-1, a domaći su nezadovoljni odlukama suca Matea Muse odlučili napustiti teren. Sportski direktor Senijad Ibričić i trener Simon Rožman ušli su na teren i naredili svojim igračima da krenu prema tunelu. Toj odluci presudila je sudačka nadoknada od samo pet minuta iako su domaći navijači i igrači smatrali da bi ona trebala biti puno veća. Sve je eskaliralo nakon prekršaja u korist Borca u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Ubrzo je na terenu izašao prvi čovjek Sarajeva Ismir Mirvić. Bilo je dosta negodovanja protiv suca Muse i pomoćnika, a igrači Sarajeva su uz ovacije napustili teren.

Situaciju možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Mr. Pickles 14.03.2024.

    BiH- zemlja slučaj

  • samo jako 🤣😀 ᅟ 14.03.2024.

    Ovako je Gorica trebala napustiti utakmicu protiv hajduka

  • 14.03.2024.

    Ovako je Slaven Belupo trebao napustiti utakmicu protiv dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare