To je to što me zanima!

VIDEO Durant gazio crtu i odveo majstoricu u produžetak, Bucksi se provukli u finale u Brooklynu

Milwaukee je u sedmoj utakmici polufinala Istoka pobijedio Brooklyn na gostovanju 115-111 nakon produžetaka i čeka boljeg iz majstorice Phile i Atlante. Durant je postavio rekord koševa u majstoricama, nije pomoglo
Vidi originalni članak

Zvijezda Netsa Kevin Durant pogodio je iz okreta fantastičan dalekometni šut sekundu prije kraja majstorice Brooklyna i Milwaukeeja u polufinalu Istočne konferencije.

Dvorana je eksplodirala, pobjeda je bila udaljena nekoliko centimetara. Nagazio je ipak crtu kod šuta pa to nije bio šut za pobjedu, nego produžetak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislio sam da je trica, ali moje ogromno stopalo bilo je na liniji. Vidio sam koliko sam bio blizu da im završim sezonu s tim šutom - rekao je Durant.

Sezonu su na koncu završili upravo Netsi jer su Bucksi u dodatnih pet minuta došli do pobjede 115-111 i ušli u konferencijsko finale, gdje ih čeka bolji iz dvoboja Philadelphije i Atlante. I oni igraju majstoricu.

Durant je proveo na parketu Barklays Centra svih 53 minute i zabio 48 poena uz devet skokova i šest asistencija. To je novi rekord NBA lige u majstoricama. James Harden dodao je 22 uz po devet skokova i asistencija. Ni on nije imao odmora.

Možda ove sezone nije MVP kao zadnje dvije, ali Giannis Antetokounmpo ipak je proslavio pobjedu uz 40 koševa, čak 13 skokova i pet asistencija, a pomogao je i Khris Middleton s 23 koša, deset skokova i šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nap 20.06.2021.

    Zao mi je netsa bili.su jako blizu bucksi su imali srecu 4 sekunde prije kraja imali pobjedu u rukama

  • dusansk 20.06.2021.

    Milwaukee ide u veliko finale. Philadelphia/Atlanta nema sanse protiv ovakvih Bucksa...!!!

  • __Che__ 20.06.2021.

    tako jeeee,kevin zmija durant ispada sad pa se navija za zapad na najjace,nebitno tko,mogu i nasi rivali iz LA-a iako bi najvise volio da phoenix uzme

Komentiraj...
Vidi sve komentare