To je to što me zanima!

VIDEO Emotivne snimke obišle svijet! Ruski navijači skandiraju odsutnom ukrajinskom treneru

Dinamo iz Moskve, za koji igra hrvatski reprezentativac Nikola Moro, gostovao je kod Himkija i slavio 3-0, a prizori s tribina bili su nešto posebno. Ruski navijači skandirali su odsutnome treneru Andriju Voronjinu
Vidi originalni članak

Ukrajinac Andrij Voronjin nekoć je igrao u Liverpoolu, proslavio se u Bayer Leverkusenu, a srca navijača osvojio u Dinamu iz Moskve. Baš je tamo dugokosi napadač i završio karijeru, a trenutačno obnaša dužnost pomoćnog trenera.

No, u ovim teškim danima za njegov narod i on se vratio u rodnu domovinu kako bi bio sa svojom obitelji. Iako su sportske sankcije pogodile ruske sportaše i klubove, tamošnja natjecanja regularno se odvijaju. 

PASIČNIK IZ RATNOG PAKLA VIDEO Poslušajte poruku slavne hrvatske rukometašice: 'Naša vojska je snažna, slava Ukrajini'

Tako je Dinamo iz Moskve, za koji igra hrvatski reprezentativac Nikola Moro, gostovao kod Himkija i slavio 3-0, a prizori s tribina bili su nešto posebno. Ruski navijači skandirali su odsutnome treneru Voronjinu.

Bivši ukrajinski reprezentativac za Dinamo je odigrao 87 utakmica (27 golova) u razdoblju od 2010. do 2014. godine, a tada je bio i nominiran za najboljeg igrača bivšeg Sovjetskog Saveza.

U 74 nastupa za Ukrajinu zabio je sedam golova, a među njima i jubilarni 100. u povijesti nacionalne reprezentacije.

ZBOG AGRESIVNIH IZJAVA Vladimir Putin naredio vojsci: 'Stavite nuklearne snage u visoki stupanj pripravnosti' VIDEO Ukrajinski nogometaši zaplakali uoči utakmice Cityja i Evertona

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cigo1202 27.02.2022.

    Nekima ovdje nije jasno da Putin svarno nije isključivi krivac i da njegove idiotske odluke da ratuje ne aboliraju "Zapad",al brate krvnik je i točka!!!Vrlo jednostavno,on je zločinac,ovi sa zapada su isto zločinci,a obični narod je jadan i u Rusiji,pogotovo u Ukraini,a i mi svi obični na zapadu samo čekamo kada ćemo i mi postati isto jadni!!!JIMS

  • 27.02.2022.

    Ne kužim sankcioniranje ruskih sportaša, glazbenika itd. zbog rata koji vodi Putin... Sad više nego ikad trebao bi se čiti glas običnih Rusa. Ne mogu ništa Putina pa hajde sad da se svetimo na onomu na komu možemo, običnim ljudima. Očito sve je politika i sport i glazba, sve.

  • RedDoor 27.02.2022.

    Neka se što više Rusa buni jer ovo je totalna sramota u 21.stoljeću. Stop ratu. 🇺🇦

Komentiraj...
Vidi sve komentare