To je to što me zanima!

VIDEO Emotivni oproštaj Pipite: 'Odlazim ponosan na sve...'

River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan, Chelsea i Inter Miami klubovi su za koje je nastupao Argentinac i za koje je kombinirano zabio više od 300 golova
Vidi originalni članak

Gonzalo Higuain (34) odigrao je posljednju utakmicu u karijeri! Njegov Inter Miami izgubio je 3-0 od New York Cityja u osmini finala doigravanja (MLS), no nakon utakmica u prvom planu nije bio rezultat, već legendarni 'Pipita'.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Argentinac jednostavno nije mogao suspregnuti suze. Emocije su bile na vrhuncu... Kako i ne bi, kada je došao kraj tako jedne velike nogometne karijere.

River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan, Chelsea i Inter Miami klubovi su za koje je nastupao Argentinac i za koje je kombinirano zabio više od 300 golova (najviše za Real, 121) i asistirao za više od 100. 

S 'kraljevima' nije osvojio Ligu prvaka, 'la Decima' i ostale titule Real je osvojio tek nakon njegova odlaska, no i u ostalim klubovima imao je impresivnu statistiku, pogotovo u Napoliju u kojem je 2016. osvojio nagradu za najboljeg topnika lige. 

- Želim biti zapamćen kao osoba, jer na kraju krajeva, to je ono što je najvažnije. Odlazim ponosan na sve što sam postigao, na sve suigrače, trenere i navijače - rekao je na svojoj posljednjoj presici kao profesionalni nogometaš.

Adios, Pipita!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gnojna družina 18.10.2022.

    Kao da sam jucer otkrio u fm tamo nekog random argentinca... Kako vrijeme leti

  • pfc 18.10.2022.

    U Napoliu,stroj za golove.

  • NIKE 18.10.2022.

    S razlogom su u Realu forsirali Benzemu više od Higuaina jer dok je jedan u smiraju karijere drugi igra najbolji nogomet i postao najbolji igrač svijeta. Higuaina krasi lijepa karijera i mnoštvo klubova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare