To je to što me zanima!

VIDEO Eto'o poludio na navijača pa ga nokautirao: Nastao kaos

Kamerunac Samuel Eto'o fotografirao se s navijačima, a u jednom trenutku nastao je totalni kaos. Poludio je na jednog od prolaznika koji ga je snimao te ga je sravnao sa zemljom
Vidi originalni članak

Umirovljeni kamerunski nogometaš i bivša zvijezda Samuel Eto'o (41) nakon susreta Brazila i Južne Koreje u osmini finala na Svjetskog prvenstvu u Katru, u potpunosti je izgubio živce. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, slavni Kamerunac, koji danas obnaša dužnost tamošnjeg predsjednika nogometnog saveza, nakon pobjede Brazila fotografirao se s navijačima, a jedan od promatrača sa strane snimao je sve s kamerom. 

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

Upravo je na njega Kamerunac poludio, ali na snimci se ne može razaznati zbog čega točno. Nastao je totalni kaos, a Kamerunac ga je napao i krenuo šakama na njega. Nekolicina navijača ga je pokušala zaustaviti, ali Eto'o ga je uspio zahvatiti te ga je sravnao sa zemljom. 

Podsjetimo, Kamerun je u posljednjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva pobijedio Brazil 1-0, ali Švicarska je u drugom susretu slavili protiv Srbije 3-2 pa se afrička reprezentacija oprostila od Katra. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.12.2022.

    Ako je Eto'o predsjednik kamerunskog nogometnog saveza, onda se od kamerunua ne triba puno očekivati sljedeći godina. Eto bia dobar igrač i to je to :)

  • bosanac 22 06.12.2022.

    Niger

Komentiraj...
Vidi sve komentare