To je to što me zanima!

VIDEO Evo kako su Rijeku spasili stoperi drugu utakmicu u nizu

Niko Galešić dao je fantastičan gol u srijedu u Kupu protiv Rudeša. Ujedno i jedini na utakmici. U 25. kolu HNL-a ponovno je zabio, no sada mu se pridružio i kolega iz zadnje linije Matej Mitrović
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke su uz nešto više muke pobijedili Varaždin 2-0 u susretu 25. kola HNL-a. No, pamti se pobjeda nakon koje su Riječani ponovno preuzeli vrh tablice ispred Hajduka. Varaždinci su držali 'nulu' sve do 80. minute kada su u razmaku od samo deset minuta pala dva gola. Oba su postignula riječki stoperi - Niko Galešić i Matej Mitrović.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka - Varaždin 2-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Rijeka je defenzivni blok Varaždina prvi put uspjela probiti u 80. minuti. Pašalić je izveo korner, Hodža vratio loptu pred gol, a Galešić glavom poentirao za 1-0. Točku na "i" domaćin je stavio u 90. minuti. Pašalić je ubacio, Galešić glavom prenio do drugog stopera Mitrovića koji je pogodio za 2-0.

Statistika utakmice Rijeka - Varaždin

Galešić je, tako, riješio drugu utakmicu zaredom. Dao je prekrasan gol Rudešu u srijedu u Kupu iz slobodnjaka. A Rijeka se ovom pobjedom vratila na čelno mjesto prvenstva ispred Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skyvision 03.03.2024.

    zao mi Dinama al zato bravo Rijeka

  • škorpion1980 03.03.2024.

    Nema Miereza na Rujevici..

  • bukobuki 03.03.2024.

    Jbg. Ne mozes svaku tekmu imat 10+ udaraca, posjed 60% i razbit protivnika, nekad se i ovako pobjeduje. Varazdin odlicna momcad, nema nabijanja, traze kombinatoriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare