To je to što me zanima!

VIDEO Ludo slavlje Vukovaraca! Praše se hitovi Thompsona i Grdovića, Robi glavni zabavljač

Pjevala se "Narodna" od Dječaka, "Inati se Slavonijo", a 'zagrmio' je i pokoji Thompsonov hit. Glavni zabavljač bio je Kolumbijac Robin Gonzalez, popularniji kao Robi
Vidi originalni članak

"Za Vukovar ja dao bih sve na na na na na na naaa", odjekivalo je još u Bjelovaru dok su se nogometaši Vukovara 1991 pripremali za ukrcaj na autobus koji ih vraća sa gostovanja na kojem su osigurali nastup u Prvoj nogometnoj ligi sljedeće sezone, drugom rangu hrvatskoga nogometa.

Pjevala se "Narodna" od Dječaka, "Inati se Slavonijo", a 'zagrmio' je i pokoji Thompsonov hit. Glavni zabavljač bio je Kolumbijac Robin Gonzalez, popularniji kao Robi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vukovaru su u Facebook objavi čestitali gradonačelnik Ivan Penava, hrvatski nogometaš koji igra u MLS-u Damir Kreilach, reper Srđan Ćuk poznatiji kao General Woo iz čuvene grupe Tram 11, kao i grupa Zaprešić Boys.

Društvo se u klupskom autobusu prebacilo na latino hitove. Vjerojatno je Robi odlučio stvari uzeti u svoje ruke...

POGLEDAJTE VIDEO:

'Grad heroj' će, podsjetimo, ponovno imati drugoligaša nakon što su u Bjelovaru golovima Barišića i Aleksića srušili Mladost iz Ždralova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • nikolina🌼 13.06.2022.

    Bravo !!!!🎉

  • Uranela007 13.06.2022.

    Svaka čast!👍

  • Zdravo 12.06.2022.

    heh a vidi vukovarskih trenera i kvazi osoblja....uhljebili se u drugu ligu vidim likove pojma nikad nisu imali...cudi me ko vas po klubovima godinama gura....

Komentiraj...
Vidi sve komentare