To je to što me zanima!

VIDEO Luda fešta u svlačionici Bayera: Slavili titulu uz pivo, Stanišić zalio Xabija Alonsa!

Stanišić je pivom zalio trenera Xabija Alonsa. Pivo je teklo u potocima, večeras je nogometašima sve dopušteno. Josip je postao prvi Hrvat s četiri naslova prvaka u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Bayer Leverkusen je prekinuo dominaciju Bayerna koja traje od 2013. i pobjedom nad Werderom 5-0 u 29. kolu Bundeslige matematički potvrdio naslov prvaka Njemačke, prvog u klupskoj povijesti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Stanišić pivom zalio trenera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayer je 25. prvenstvenom pobjedom došao do 79 bodova i pet kola prije kraja sezone ima nedostižnih 16 bodova prednosti u odnosu na Bayern i Stuttgart koji će se u preostalih pet utakmica boriti za drugo mjesto.

Josip Stanišić nije ulazio protiv Werdera, ali bio je sjajno raspoložen. Navijači su nakon utakmice uletjeli u teren i feštali, a igrači su u istom tonu nastavili i u svlačionici. Stanišić je pivom zalio trenera Xabija Alonsa. Pivo je teklo u potocima, večeras je nogometašima sve dopušteno.

Stanišić je ove sezone odigrao 29 utakmica uz gol i tri asistencije. Na posudbi je iz Bayerna, ali Bayer nema pravo otkupa ugovora. Postao je prvi hrvatski nogometaš s četiri naslova prvaka Njemačke. Tri je osvojio s Bayernom.

LOPTA S OČIMA VIDEO Prekrasna asistencija Kramarića. Pogledajte bravuru BIVŠI DINAMOVAC VIDEO Pogledajte prekrasan gol Olma protiv Majerovih 'vukova'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ssssssssss 15.04.2024.

    Bravo Bayer

  • bukobuki 14.04.2024.

    Kad je hajduk zadnji put tako slavio vecina ovih igraca nije bila ni rodena 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare