To je to što me zanima!

VIDEO Fiolić šokirao 'plave' pa nije slavio, Petko kao Mandžo

Dinamo je dominirao i prijetio, dvije sjajne šanse imali su Gojak pa Petković iz blizine, ali na semaforu je stajalo 0-1 za Osijek... A onda se ukazao Petković i sjajnim golom poništio Fiolićev
Vidi originalni članak

Derbi kakav je i bio za očekivati. Dominantan Dinamo s prevlašću u posjedu i podređeniji, obrambeniji Osijek, koji je prepustio igru protivniku. Dojam je da su Osječani prema naprijed ipak premalo pružili unatoč očekivanjima uoči susreta na Maksimiru, no nakon konačnih 1-1 igra će brzo otići u zaborav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjeličina taktika bila je povući se i zatvoriti obrambene linije, učvrstiti blok. I upravo u takvom omjeru snaga na travnjaku stigao je prvi pogodak. 

Žaper je dobio zračni duel na sredini igrališta, lopta je došla do Topčagića koji ju je odmah poslao u for Fioliću koji je pobjegao Theophile-Catherineu i zatim smireno svladao Livakovića. Kao bivši igrač Dinama, Fiolić nije proslavio gol.

Dinamo je dominirao i prijetio, dvije sjajne šanse imali su Gojak pa Petković iz blizine, ali na semaforu je stajalo 0-1 za Osijek... A onda je Petković u trenutku inspiracije popravio dojam pa ispratio Mišićev ubačaj i glavom poentirao pored Malenice. Bio je to sjajan gol glavom u stilu Marija Mandžukića, prava majstorija, koju vrijedi pogledati nekoliko puta.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Nakon prvog od dva derbija 16. kola situacija na tablici je sljedeća: Osijek je preuzeo vodstvo ispred Rijeke, koja svoj Jadranski derbi s Hajdukom igra u nedjelju.

POGLEDAJTE KAKO SE ZA FINALE ARMAGEDONA PRIPREMAJU DENIS JURAKIĆ I MATEO BOLFAN: 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • PredragKišurek 21.11.2021.

    Vaš petko nemože Manđi ni da krampone promjeni.Koliko taj igrač ima love da kupuje novinare i sve druge što ga guraju.On je baš dobar igrač ali u HNL je možda jedan od bolji tu mu je najbolje.Da je toliko dobar več bi davno bio prodan karijeru će nastaviti u Olimpiji tj.u Sloveniju pa natrag u hnl.

  • Rebula 20.11.2021.

    Osijek na čelu s Bjelicom se opametio. Više se na pola prvenstva ne proglašavaju prvacima jer su eto u tom trenutku pozicija ispred Dinama ili Rijeke. Daleko je još do kraja a takve gluposti, najave, pritnje i maštarije ostaju za zajednicu i propagandu hajduka.

  • MateBan 20.11.2021.

    Petko a petko a šta ne pišete o Jakolišu i Deliću Hajdukovim otpacima koji imaju duplo bolju statistiku a možda je i u redu slaviti Petka koji zabija svake prestupne

Komentiraj...
Vidi sve komentare