To je to što me zanima!

VIDEO Francuz dobio ogromnu kaznu nakon gluposti koju je napravio u meču protiv Ćorića

U tom je meču slavio naš Borna s 6-3, 6-3, a kad je Ćorić imao set loptu u prvom setu kod 5-3, Francuz je iz džepa bacio lopticu na teren dok se hrvatski tenisač spremao završiti poen
Vidi originalni članak

ttrenutačno 108. igrač svijeta Hugo Gaston (22) ove je godine na Touru zaradio 121.000 eura, a sve to plus dodatnih 12 tisuća eura mora uplatiti ATP-u za kaznu zbog nesportskog poteza kojeg je napravio protiv našeg Borne Ćorića (26, ATP 16.) u 1. kolu Mastersa u Madridu.

U tom je meču slavio naš Borna s 6-3, 6-3, a kad je Ćorić imao set loptu u prvom setu kod 5-3, Francuz je iz džepa bacio lopticu na teren dok se hrvatski tenisač spremao završiti poen. Tako je na očajnički način htio izazvati ponavljanje poena, a sve je to bilo krajnje nesportski. Video možete pogledati OVDJE.

Već je prošle godine dobio upozorenje za kršenje pravilnika ATP Toura, a kako piše francuski L'Equipe, kazna još nije pravomoćna jer Gaston ima pravo na žalbu, a dosad je maksimalna kazna na Masters 1000 turnirima 55.000 eura. No, pravilo je da se udvostručuje za svaki sljedeći prekršaj u sezoni pa je to jednostavna matematika.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • uboica 23.05.2023.

    Senzacionalizam. Mislio je da je poslao lopticu van vidi se iz aviona greska koju je napravio, nema namjere uopce. Slazem se sa 12 tisuca eura, ali neka veca kazna nema smisla

  • liliZG2.0 22.05.2023.

    prošlo mu jednom , pa...... na mjestu dužnosnika ja bi provjerila kladionicu, tko se kladio na određeni rezultat, pa to malo provjere, ...možda gospon nešto dogovorio tamo pa mu važan točan rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare