To je to što me zanima!

VIDEO Genij Messi 'panenkom' zabija i iz... slobodnog udarca!

Miji Caktašu na Drosini pokušaj 'panenke' nije prošao ni u izvornom obliku, iz penala. Na Nou Campu neopisivi nogometni genij Lea Messija 'panenku' čini mogućom i iz slobodnjaka! Čudesna nogometna dimenzija
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio u Puli, sa dva sjajna gola Jaira i Gyurcsa. Treći gol Splićani nisu zabili jer je Mijo Caktaš kod penala pokušao 'panenkom'. Pokušao. Na tome je ostalo. Lošem pokušaju.

Barcelona je pobijedila na Nou Campu. Espanyola, također 2:0. I da vam život ovisi o tome da baš morate pogađati tko je zabio, rekli bi: "Messi".

I bili bi u pravu. Normalno da je zabio Leo Messi. Kad ne zabije, to je anomalija. U 'El Derbi Barcelones' čudesni je Argentinac prvi gol zabio baš iz 'panenke'.

Zapravo nije iz 'panenke'. Premda je pucao k'o da puca 'panenku'. Ali iz slobodnjaka. Pa striktno gledano nije 'panenka'. Ali je genijalac prodao 'panenku'. Sa 16 metara... Iz slobodnjaka... Preko živog zida.

Novinar pretjeruje, 'click-baita', gura senzacionalizam? Na linku je video pa pogledajte. Neopisivi nogometni genij Lea Messija koji 'panenku' čini mogućom - i iz slobodnjaka!

VIDEO pogledajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 196

  • zera 31.03.2019.

    Navijač sam Barcalone i poklonik messijeve igre ali ovo nema veze za pnenkom. Dean Računica je bio najbolji izvođač slobodnjaka sa 16 metara na ovim prostorima i dao je dosta ovakvih golova znam da to nije za usporedbu i da to nije ista razina ali nagledao sam se ovakvih golova u reźiji Deana Računice.

  • 31.03.2019.

    Panenka? Strasno

  • nogofil 31.03.2019.

    Po nekoj svojoj računici vidio sam preko 5000 utakmica. Nikada nisam vidio i nije postojao vezni igrač a na tom mjestu Messi igra u zadnjih pet godina ), koji je zabio toliko golova (nitko niti izdaleka ! ), uz nedostižan broj asistencija. Pri tome te čudesne brojke ne pokazuju čaroliju njegove igre, onu koju statistika ne može iskazati. Messi je BOG nogometa !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare