To je to što me zanima!

VIDEO Glumio Neuera pa ispao Karius: Evo kako je golman Villarreala 'počastio' Liverpool

Podsjetio je Rulli mnoge na Lorisa Kariusa, njemačkog golmana koji je u finalu Lige prvaka 2018. bacio u očaj navijače Liverpoola. Golman Villarreala htjet će što prije zaboraviti ovu noć
Vidi originalni članak

Liverpool je prvi finalist Lige prvaka! 'Redsi' su nevjerojatnim preokretom (3-2) na Madrigalu slavili protiv Villarreala i ukupnim rezultatom 5-2 kupili ulaznicu za Stade de France 28. svibnja gdje će igrati protiv Reala ili Manchester Cityja.

'Žuta podmornica' uraganski je otvorila utakmicu i povela već u 3. minuti da bi pretkraj prvog poluvremena anulirala prednost Liverpoola s Anfielda. Mnogima se po glavama vrtjelo: Juventus, Bayern, Liverpool. Kakva priča... 

A onda je Geronimo Rulli odlučio malo 'počastiti' Liverpool. Istina, Englezi su bolje zaigrali u nastavku ulaskom Luisa Diaza, no golman Villarreala s nekoliko je očajnih poteza potopio svoju 'žutu podmornicu'.

Minuta je 62., Salah daje loptu za Fabinha, Brazilac iskosa nema gdje pucati nego u prvi kut, Rulli trza desno-lijevo i na kraju ga dobije - kroz noge.

Prvi gol Liverpoola pogledajte ovdje

Pet minuta kasnije gol za koji krivicu dijeli obrana Villarreala i Rulli. Loše su domaćini postavili offside zamku, Luis Diaz ostao je sam i na pet metara, ali pucao glavom točno u golmana Villarreala. I opet mu je prošla kroz noge. 

Drugi gol Liverpoola pogledajte ovdje

A onda u 74. za kompletirani preokret - šlag na tortu 'kriminalne' predstave golmana Villarreala. Izletio je Rulli, u stilu Manuela Neura pokušao presjeći kontru Liverpoola, ali je Sadio Mane vrlo jednostavno došao do lopte, a onda zabio na prazan gol. 

Treći gol Liverpoola pogledajte ovdje

Podsjetio je Rulli mnoge na Lorisa Kariusa, njemačkog golmana koji je u finalu Lige prvaka 2018. bacio u očaj navijače Liverpoola. Odmah su ga se nakon toga Redsi riješili, a od prošlog ljeta se, zanimljivo, vratio u klub, no prvoj momčadi nije ni 'primirisao'.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 20

  • čovik-s-juga 04.05.2022.

    A tko je kriv nego golman kojeg su suigrači odtavili na streljani u drugom poluvremenu.

  • 04.05.2022.

    Ruke iza leđa,a branit kolinima,uvjeren sam da bi Villareal prosa da je neko drugi na golu bia,tskođer drugi gol,zašto ostati na crti di si nemoćan,a ne pokupiti loptu,zasluzena pobjeds Liverpoola, jednostavno s takvim golmanom ne mozes igrati finale LP,a danas krece prava poslastica!

  • 04.05.2022.

    Čovjek je uništio svoju momčad. Liverpool mu treba zahvaliti.Trebali bi i golmanima uvažiti hat-trick kada prime tri gola,isključivo svojom krivicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare