To je to što me zanima!

VIDEO Evo kako su Kamerunci šokirali Srbiju: Lob Aboubakara pa munjevita kontra zdesna

Izgledalo je kao da će Srbija samo poboljšati gol razliku nakon što su i treći put poslali loptu u kamerunsku mrežu, ali tad su 'dodali gas' Afrikanci i izjednačili
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Brazila (2-0) su reprezentativci Srbije tražili pobjedu koja bi im olakšala put prema drugom krugu, ali morat će čekati posljednje kolo. Remizirali su protiv Kameruna (3-3), a bila je to utakmica puna preokreta.

KAKAV SPEKTAKL! Srbija u tri minute prosula dva gola prednosti i ovisi o Brazilu

Prvo je Afrikance u vodstvo doveo Castelletto golom u 29. minuti nakon što se našao na drugoj stativi poslije kornera i samo gurnuo loptu u gol. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Kanadu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad su se svi polako spremali za odmor. tad je uslijedio šokantan preokret 'orlova'. Strahinja Pavlović je glavom zabio za izjednačenje, a samo dvije minute nakon toga pogodio je i Sergej Milinković-Savić za veliko slavlje Srbije.

I u nastavu nisu dobro izgledali Kamerunci, a sve su to iskoristili 'orlovi'  nakon što je krasnu akciju završio Aleksandar Mitrović, a mnogi su tad pomislili da će rezultat samo rasti u korist Srbije.

No, prevarili su se. Prvo je lukavim lobom u 64. minuti Aboubakar prevario Milinkovića-Savića na golu Srba, a nakon pregleda VAR snimke utvrdili su suci da nema zaleđa pa je Kamerun uhvatio priključak.

A novi šok za Srbiju dogodio se u 66. minuti kad je zabio Choupo-Moting nakon kontre i tako postavio konačnih 3-3 iako su obje momčadi imale još dobrih prilika.

Jedni i drugi imaju teoretske šanse za prolaz u posljednjem kolu, bit će napeto i u skupini G. Video golova možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Hrvat100%sam 28.11.2022.

    Hihi🤲🦼🩼

  • TPB 28.11.2022.

    Što reče onaj Vučić 🤣🤣🤣

  • Jopazg 28.11.2022.

    Kako je Vlatkica Pokos damski ocitala bukvicu onom birjanu-neprocjenjivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare