To je to što me zanima!

VIDEO Golman Hajduka Ivan Lučić postavio se na dijete koje je iza gola skupljalo lopte

Rijeka je vodila 1-0, Ivan Lučić (28) krenuo je po loptu iza gola, a dijete koje je skupljalo lopte vratio ju je u teren. Lučića je to naljutilo i bez ikakvog razloga krenuo se postaviti na maloljetnika
Vidi originalni članak

Skandalozan potez golmana Hajduka prestrašio je dijete, čiji je zadatak bio skupljati lopte. Naime, Rijeka je vodila 1-0 golom Nike Jankovića, vrijeme je curilo, a lopta je bila u gol autu. Točnije, bila je iza gola. Golman Hajduka, 28-godišnji Ivan Lučić krenuo je po loptu, koja je bila u nogama sakupljača. 

Sakupljač nije dodao loptu Lučiću već je odugovlačio i vratio je u teren, što je razljutilo golmana Hajduka. Ne samo da ga je razljutio već se krenuo i postaviti na dijete, što je neprihvatljivo i neprimjereno sportašu. Lučić je krenuo, a na snimci se vidi kako dijete, vrlo vjerojatno prestrašeno Lučićevom reakcijom, uzmiče.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Bio je to zaista nesportski potez, a srećom završio je bez ikakvih posljedica. No, sportaši bi se trebali znati ponašati, pogotovo prema djeci koja skupljaju lopte, baš kao što ih je, vrlo vjerojatno, nekad davno skupljao i Ivan Lučić. Djeca nekad i pogriješe, krivo dodaju, krivo bace loptu, no reakcija golmana Hajduka bila je pretjerana.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Dravski smuđ 08.10.2023.

    Dijete ga je isprovociralo.Očito su skupljači dobili upute za to.Onaj mali skupljač koji se veselio golu Hajduka prije par sezona se morao odseliti.Riječki primitivci.

  • heheklop 08.10.2023.

    svi koji opravdavaju ponašanje Lucića, su jednako, ako ne i gori od navedenog

  • Lola Slavonska 08.10.2023.

    Kakav primitivac a i ne čudi me ipak je iz kluba FK atmosfera

Komentiraj...
Vidi sve komentare