To je to što me zanima!

VIDEO Golman ulovio panenku Toliću u 101. minuti finala kupa, Damir Krznar uletio na travnjak

Tolić je Mariboru mogao donijeti trofej, ali se išao poigravati. Utakmica je otišla u produžetke u kojima je, pak, Olimpija dobila penal za pobjedu duboko u nadoknadi. Bivši trener Dinama 'poludio' je zbog odluke suca
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene koje graniče s bizarnim dogodile su se u finalu slovenskog kupa gdje je Maribor Damira Krznara snage odmjerio sa slovenskim prvakom Olimpijom. Maribor je u 101. minuti imao mat situaciju i šansu podići trofej, ali igrač Dinama na posudbi Marko Tolić promašio je penal.

Nakon 90 minuta nije bilo golova i susret je ušao u nadoknadu. Maribor je izborio penal, a odgovornost je preuzeo Tolić. Stavio je loptu na bijelu točku, uzeo zalet i zapucao panenku. Golman Olimpije Vidovšek ga je pročitao i uhvatio mu živu loptu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Susret je otišao u produžetke u kojima je Olimpija povela preko Lasickasa u 103. minuti. Maribor je uspio izjednačiti preko Mitrovića u 114., a onda je u infarktnoj završnici, pak, Olimpija dobila penal. I realizirala ga u 131. minuti.

Dakle, 11. minuta nadoknade nije bila sretna za Tolića, ali je za Elšnika, koji je pogodio i Olimpiji donio dvostruku krunu.

Damir Krznar je poludio na odluku suca i uletio na travnjak, strasti su se uzburkale, no na kraju je Olimpija osvojila i kup.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Oršić legenda* * * 07.05.2023.

    Tak ti je to moj Tolicu,kad pucas traljavo ko letva

  • baba strumpf 07.05.2023.

    A ovako pucati jedanesterac ravno gubitku utakmice što se i dogodili a Toliću što si ti zamišljaš da tako pucaš,golman se nije maknuo a obrania jedanesterac pih

  • 07.05.2023.

    Nije krki uleti na teten kad 100 minuti kad je njegov glupan poklonio loptu golmanu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare