To je to što me zanima!

VIDEO Mario Hezonja dobio je ovacije Grobara u Beogradu

Hrvatski je reprezentativac prije 11 godina zauvijek kupio srca navijača Partizana. Pozdravili su ga i danas na zagrijavanju uoči euroligaške utakmice s Realom. U Beogradu je bio i Aco Petrović
Vidi originalni članak

Čitao sam da me Dule Vujošević želi, ali i Barcelona, klubovi iz Grčke, Turske. Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone. Takve navijače nema nitko. Kad dođu, daješ 300 posto, a zna se da su najbolji na Balkanu i šire u radu s igračima. Bio bi to dobar potez za mene. Vjerojatno bi mi zamjerili (Hrvati, op.a.), ali to me zaista ne zanima.

Riječi su to 17-godišnjeg Marija Hezonje kojima je zauvijek osvojio srca navijača 'crno-belih', Grobara. Jer njihova 'ljubav' traje i 11 godina kasnije...

Hrvatski reprezentativac danas je sa svojim Real Madridom, u okviru 32. kola Eurolige, gostovao u Stark Areni, a navijači Partizana dočekali su ga pljeskom na zagrijavanju uoči utakmice. 

Video pogledajte OVDJE

BRAVO, MARIO! Hezonja postao rekorder Reala, a španjolski mediji u ekstazi: Hrvat je raznio Bolognu!

EUROLIGA Hezonja s 26 poena odveo Real Madrid do pobjede u Bologni

Hezonja im je uzvratio pljeskom i zaigrao u prvoj petorci madridskog kluba, no u prvom poluvremenu, kojeg je Partizan dobio 49-38, nije bio pretjerano raspoložen. Za 12 minute igre ubacio je dva poena, te imao po asistenciju i skok. U drugom je dijelu ipak uhvatio zalet i, s ukupno 17 poena, došao do statusa drugog najboljeg strijelca utakmice, no njegov je Real svejedno izgubio 104-90 te upisao deseti poraz u sezoni.

Navijači Partizana ispratili su njega i Džanana Musu ovacijama iz Štark Arene u utakmici koja je oborila rekord posjećenosti u Euroligi s 20.068 navijača. "Hezonja, Hezonja", čulo se s tribina.

Uoči euroligaškog ogleda je, inače, odigrana revijalna utakmica između legendi Partizana i Reala, a spektaklu u Beogradu prisustvovao je i Aco Petrović.

Video pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Mr. Pickles 01.04.2023.

    Bit će i Super Mario u crnom dresu prije ili kasnije 😌

  • 01.04.2023.

    kad ti nije bitno mišljenje HRVATA ne bi ti meni nikad više igrao u Hrvatskoj

  • 01.04.2023.

    Sve je do rezultata i snage ekipe i lige.Da se nas klub neki bori za vrh europe siguran sam da bi i u nas bila prava atmosfera i navijanje..ovako nema bas nitko volje ic gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare