To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol krasno asistirao u stilu Xavija u preokretu Cityja

Zaostajao je City protiv Leipziga za dva gola (0-2), ali su se vratili preko Erlinga Haalanda i Phila Fodena, a veliki je dio u tome imao i Joško Gvardiol. Odmah se pojavila lavina komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Poveo je loptu deset metara nakon što su 'građani prebrojili' obranu Leipziga, a onda je Joško Gvardiol (21) manirom legendarnog Xavija Hernandeza poslao prizemnu loptu za Phila Fodena (23) koji je krasno zabio za izjednačenje (2-2). Impresionirao je mladi hrvatski nogometaš još jednom te pokazao zašto ga Pep Guardiola koristi i na bočnoj poziciji. Asistenciju možete pogledati OVDJE.

CITY - LEIPZIG 3-2 Gvardiol i Man. City slave prvo mjesto: Srušili su Leipzig nakon velikog preokreta u nastavku!

Zaostajao je City protiv Leipziga za dva gola (0-2), ali su se vratili preko Erlinga Haalanda i spomenutog Engleza, a veliki je dio u tome imao i Gvardiol. Odmah se pojavila lavina komentara na društvenim mrežama, a spominje se kako je Gvardiol imao moment Xavija ili pak Luke Modrića.

Prva mu je ovo asistencija od dolaska u redove 'građana', ali sigurno ne i posljednja. Podsjetimo, Joško je ove godine u 92 milijuna eura vrijednom transferu stigao upravo iz RB Leipziga te tako postao najskuplji stoper u povijesti nogometa. A City je do kraja susreta i preokrenuo utakmicu (3-2). Joško je izašao u trećoj minuti sudačke nadoknade, a umjesto njega je ušao Sergi Gomez (23).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mudro_slovo 29.11.2023.

    Naš Dalmatinac 💪🏽💪🏽 

  • Plavi 99. 29.11.2023.

    Dinamova skola...💙💙💙

  • micha87 29.11.2023.

    Dinamova skola .

Komentiraj...
Vidi sve komentare