To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol opet zatresao mrežu u velikoj pobjedi Leipziga

Hrvatski reprezentativac bio je okružen čak šestoricom protivničkih igrača, ali oni su mogli samo gledati kako najtraženiji obrambeni igrač na svijetu zabija gol koji je zapečatio pobjedu RB Leipziga 3-0
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (21) zabio je gol u 80. minuti u velikoj pobjedi RB Leipziga 3-0 na domaćem terenu protiv Borussije Mönchengladbach.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac sjajno se snašao u velikoj gužvi ispred gola Borussije. Emil Forsberg je ubacio iz kornera, a Yussuf Poulsen lijepo je skrenuo tu loptu glavom i poslao ju na drugu stativu. Tamo se pojavio Gvardiol i pospremio loptu u mrežu. Nisu ga mogli zaustaviti ni šestorica protivničkih igrača koji su ga okružili.

Video gola pogledajte OVDJE.

Leipzig uvjerljivo

Iako je prvo poluvrijeme završilo 3-0, Leipzig je na kraju došao do uvjerljive pobjede. Prvi je gol zabio Timo Werner u 57. minuti, dok je Forsberg povećao vodstvo u 71. minuti iz penala. 

Svaku nadu gostiju ugasio je Gvardiol golom u 80. minuti za konačnih 3-0. Leipzig je s pobjedom napredovao na treće mjesto Bundeslige s 45 bodova, ali čekaju se utakmice Freiburga i Union Berlina.

'Petarda' Bayerna

Bayern je sačuvao vodstvo u Bundesligi svladavši u 24. kolu Bundeslige kod kuće Augsburg s 5-3 . Augsburg je poveo već u trećoj minuti golom Mergima Berishe, ali je Bayern do kraja poluvremena četiri puta pogađao mrežu gostujuće momčadi.

Prvi je zabio Joao Cancelo u 15. minuti, zatim je Benjamin Pavard doveo Bayern u vodstvo golovima u 19. i 35. minuti, a točku na prvo poluvrijeme stavio je Leroy Sane u 45. minuti. U 60. minuti Berisha je bio precizan s bijele točke i smanjio rezultat na 4-2, Alfonso Davies u 74. minuti ponovno je Bayernu donio tri pogotka prednosti, a konačan rezultat postavio je Irvin Cardona u 93. minuti. 

Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna, Dion Beljo je odigrao prvo poluvrijeme za Augsburg.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ŠČevap 11.03.2023.

    "Iako je prvo poluvrijeme završilo 3-0, Leipzig je na kraju došao do uvjerljive pobjede." - 5x čitam rečenicu i nije mi jasno što je pjesnik htio reći.

  • Antonio Hercegovac 11.03.2023.

    Gvardiol je vec igračina tu nema dileme. Frajer ima sve.. Mislim da bi ga Real trebao uzeti i da bude kao Ramos.. Ima sve predispozicije..

  • MaradonaNapoli 11.03.2023.

    Ne mos virovat kakav vrhunski igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare