Obavijesti

Sport

Komentari 27

VIDEO Gvardiol opet zatresao mrežu u velikoj pobjedi Leipziga

VIDEO  Gvardiol opet zatresao mrežu u velikoj pobjedi Leipziga
2

Hrvatski reprezentativac bio je okružen čak šestoricom protivničkih igrača, ali oni su mogli samo gledati kako najtraženiji obrambeni igrač na svijetu zabija gol koji je zapečatio pobjedu RB Leipziga 3-0

VIDEO

Joško Gvardiol (21) zabio je gol u 80. minuti u velikoj pobjedi RB Leipziga 3-0 na domaćem terenu protiv Borussije Mönchengladbach.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

SPECKA GVARDIOL NAJSKUPLJI HRVAT 00:55

Hrvatski reprezentativac sjajno se snašao u velikoj gužvi ispred gola Borussije. Emil Forsberg je ubacio iz kornera, a Yussuf Poulsen lijepo je skrenuo tu loptu glavom i poslao ju na drugu stativu. Tamo se pojavio Gvardiol i pospremio loptu u mrežu. Nisu ga mogli zaustaviti ni šestorica protivničkih igrača koji su ga okružili.

Video gola pogledajte OVDJE.

Leipzig uvjerljivo

Iako je prvo poluvrijeme završilo 3-0, Leipzig je na kraju došao do uvjerljive pobjede. Prvi je gol zabio Timo Werner u 57. minuti, dok je Forsberg povećao vodstvo u 71. minuti iz penala. 

Svaku nadu gostiju ugasio je Gvardiol golom u 80. minuti za konačnih 3-0. Leipzig je s pobjedom napredovao na treće mjesto Bundeslige s 45 bodova, ali čekaju se utakmice Freiburga i Union Berlina.

'Petarda' Bayerna

Bayern je sačuvao vodstvo u Bundesligi svladavši u 24. kolu Bundeslige kod kuće Augsburg s 5-3 . Augsburg je poveo već u trećoj minuti golom Mergima Berishe, ali je Bayern do kraja poluvremena četiri puta pogađao mrežu gostujuće momčadi.

Prvi je zabio Joao Cancelo u 15. minuti, zatim je Benjamin Pavard doveo Bayern u vodstvo golovima u 19. i 35. minuti, a točku na prvo poluvrijeme stavio je Leroy Sane u 45. minuti. U 60. minuti Berisha je bio precizan s bijele točke i smanjio rezultat na 4-2, Alfonso Davies u 74. minuti ponovno je Bayernu donio tri pogotka prednosti, a konačan rezultat postavio je Irvin Cardona u 93. minuti. 

Bundesliga - Bayern Munich v FC Augsburg

Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna, Dion Beljo je odigrao prvo poluvrijeme za Augsburg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu