To je to što me zanima!

VIDEO Hajduk se sprda na račun sudačke komisije HNS-a: 'Vrlo nam je važna komunikacija'

Mišljenje Marića i sudačke komisije jest da suci nisu oštetili Hajduk u Varaždinu, a takva reakcija baš i nije naišla na odobravanje u splitskom klubu
Vidi originalni članak

Objava audiosnimki s utakmice Varaždina i Hajduka podignula je veliku buru u hrvatskom nogometu. Dok HNS i produkcijska kuća Croatel istražuju tko je pustio snimke u javnost, Splićani su zatražili očitovanje od HNS-a i predsjednika sudačke komisije Brune Marića o spornim situacijama sa spomenute utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se opširnije očitovanje HNS-a još čeka, Bruno Marić je u srijedu ujutro na press konferenciji prokomentirao sporne situacije koje se odnose na poništen gol Hajduka, potencijalni prekršaj nad Livajom uoči gola Varaždina i potencijalni penal za Hajduk. Mišljenje Marića i sudačke komisije jest da suci nisu oštetili Hajduk u Varaždinu, a predsjednik komisije je to i detaljno obrazložio. 

Takva poruka Brune Marića nije baš naišla na odobravanje u Hajduku koji je objavio videozapis u kojem se sprda s press konferencijom. Bilo je i nekih tehničkih problema jer se nisu uspjeli spojiti na internet i tako pokazati snimke iz VAR sobe koje su štekale, a za to vrijeme je kamera bila uperena u članove sudačke komisije koji su sjedili pored Marića i šutjeli. Kao da je svima bilo pomalo neugodno dok su iščekivali da internet konačno proradi. I to je trajalo dobrih desetak minuta. 

- Vrlo nam je važna komunikacija - piše u objavi Hajduka koji je citirao izjavu Marića.

Nakon što se u kadru pojavljuju članovi sudačke komisije, na koncu je namontiran dio snimke iz VAR sobe na kojoj se čuje: "Ma idite svi u ku**c!".

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Pepkica 29.02.2024.

    U psihijatriju treba uvesti-zabilježiti novu psihičku zaraznu bolest KMEČOMANIJA!! Brzo se širi u Splitu i Dalmaciji!

  • axl44 28.02.2024.

    ono kad se sprdnja od klubića nađe sprdat s nekim/nečim 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • mmm.mmm 28.02.2024.

    Kad Dinamo vrate u drugu ligu zbog namjueštanja 15godina prvenstva onda mogu kazniti i ostale ka da smo mi budale a vi prepametni sve se vidi i zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare