To je to što me zanima!

VIDEO Hambi i Plazibat gledaju meč Vase i 'Croate' u Šibeniku: Znao sam da će se ovo dogoditi

Omiljeni MMA trener i najbolji hrvatski kickboksač pratili su uživo glavnu borbu polufinala FNC 'Armagedona' u Šibeniku i sve to burno proživjeli. 'Panći, popišao si mi se po glavi, nisam ti vjerovao', poručio je Hambi
Vidi originalni članak

Mislim da će Vaso pobijediti, ali navijat ću za 'Croatu', riječi su to MMA trenera i omiljene osobe među 'Reptilima' - Gorana Babića 'Hambija' prije meča Vase 'Psihopate' Bakočevića (32, 40-22-1) i Francisca ' Croate' Barrija (32, 8-3). No, njegova se prognoza nije ostvarila.

POGLEDAJTE VIDEO: Hambi i Plazo gledaju Vaso vs. Croata u Šibeniku

Podsjetimo, crnogorskom je borcu prilikom pokušaja low kicka najvjerojatnije puknuo mišić, ali nije se Vaso želio predati. 'Croata' je to iskoristio i uhvatio giljotinu te pobijedio. 

ŠOKANTAN KRAJ SPEKTAKLA VIDEO Croata je uspavao Vasu!

- Znao sam da će se ovo dogoditi, majke mi. Znao sam da će se ovo dogoditi. Ma daj, idi u p***u m*******u! Pobijedit će Panći, nema tu - rekao je Hambi, na što je Antonio Plazibat objasnio:

- Pukao je prednji križni ja mislim. Ozljeda brate, šta reć. Vidit ćemo šta je, uhvatio se za kolino, nemam pojma.

Sve je to sport, poštuje se i jedan i drugi tim, ali poznato je kako je Plazibat na društvenim mrežama 'navijao' za pobjedu Vase, a Hambi 'Croate' pa mu je Plazo samo stisnuo ruku nakon meča. Hambi je za kraj zaključio:

DOGOVORILI MEČ?! VIDEO Croata u kavezu prozvao Vasinog trenera: Ako dobijem i tebe, dat ćeš mi dio članarina...

- Panći, hvala ti što si mi se popišao po glavi. Ja sam navijao za tebe, ali mislio sam da nećeš dobiti. Hvala što si mi se popišao po glavi. Vaso se ozlijedio, j****a, takav je sport. Ali drago mi je što si pobijedio. Volim te!

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sport10 14.09.2021.

    a naj više sam se veselio kad je Slovenac uspavao onoga sa onom p.koračnicom,sa čime li je on zadojeni,dno dna

  • Sport10 13.09.2021.

    Croata je bio fer i nijednom nije udario Vasu poslije ozljede,protiv Vase nemam ništa,cool je tip ali navijam uvijek za onoga koji zastupa naše hrvatske boje i zastavu,Vasi želim brz oporavak

  • unrec 13.09.2021.

    Vidim majicu ATJ Lucko, trener istih,ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare