To je to što me zanima!

VIDEO Hezonja opet briljirao, monstruozno zakucao u porazu

Sramota je što smo uradili. Moramo igrati bolje, onako kao što smo radili prošle godine jer ako to ne napravimo, onda možemo odmah ići kući, rekao je hrvatski reprezentativac nakon poraza Reala
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja postigao je 18 koševa (šut za dva 3-5, trica 4-7) uz sedam skokova, tri asistencije i dvije osvojene lope za 23:43 minute provedene na terenu u 91-95 domaćem porazu Real Madrida od Baskonije u susretu pretposljednjeg, 33. kola Eurolige.

Baskonija je ovom pobjedom osigurala play-in i time zadržala šanse za doigravanje, dok poraz neće imati utjecaj na Real. Ipak, Hezonja nije zadovoljan nastupom njegove momčadi. Htio je pobijediti na utakmici.

- Nebitno je što smo već osigurali prvo mjesto pred nokaut fazu i što je Baskoniji trebala pobjeda kako bi izborila prolazak. Zato što je i mi trebamo jer moramo pobjeđivati. Ogorčen sam. Što bih trebao, biti sretan? - komentirao je Hrvat nakon utakmice. 

Real je na omjeru od 26 pobjeda i sedam poraza i osigurao je prvo mjesto, a Baskonia ima 16 pobjeda i 17 poraza. 

MOĆNI HRVAT VIDEO Pogledajte čudesno zakucavanje Hezonje protiv Zvezde! Njegov suigrač u čudu

- Osjećam se jako loše jer mi smo svi ovdje pobjednici. Sramota je što smo uradili. Moramo igrati bolje, onako kao što smo radili prošle godine jer ako to ne napravimo, onda možemo odmah ići kući - zaključio je Hezonja.

Inače, Hezonja je imao jedan od najatraktivnijih poteza na utakmici. U prvoj četvrtini se sjurio prema protivničkom košu, prošao pored obrambenih igrača, a onda atraktivno zakucao.

ODIGRAO SJAJNU UTAKMICU Hezonja potopio Partizan pa je izabran MVP-jem kola u Euroligi

Njegovo zakucavanje možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fui24h 06.04.2024.

    Mmm kako je razvijen muškič

Komentiraj...
Vidi sve komentare