To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski borac ušao u studio i izazvao srpskog rivala. Ovaj ustao i krenuo na njega

Hrvatski borac ušetao je sa šest prijatelja, a ova dva borca imaju dugačku povijest okršaja. Nikada nisu ušli u ring, a sve je izglednije kako će do borbe napokon doći
Vidi originalni članak

Popularna emisija Podcast Inkubator poznata je po tome da često ugošćuje najbolje MMA borce iz Hrvatske i regije. Posljednji gost bio im je srpski borac Aleksandar Joker Ilić. Na kraju se ispostavilo da on nije bio jedini gost u emisiji.

Naime, u emisiju je nepozvan ušao Đani Barbir, hrvatski MMA borac i prvak organizacije FNC. On je u pratnji šestorice muškaraca ušetao u emisiju i započeo komunikaciju s Ilićem.

Srpski borac je krenuo prema Barbiru, ali srećom, nije došlo do eskalacije situacije i hrvatski borac i njegova pratnja brzo su napustili studio. Ova dva borca imaju dugačku povijest okršaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rozi Kiboko (@kiboko.rozi)

Sve je počelo prije četiri godine kada je Ilić ostao bez protivnika u KSW organizaciji. Tada se pojavila informacija da će mu Barbir biti protivnik. Ilić je rekao da nikada nije dobio ponudu. 

Tada je krenulo međusobno podbadanje, a često se provociraju preko društvenih mreža. Barbir ga je napao jer odbija meč protiv njega, a Srbin je nekoliko puta rekao da ponudu nikada nije ni dobio, ali da će se s njim boriti bilo kada i bilo gdje.

Do meča u oktogonu još nije došlo, ali sinoć su se skoro potukli u studiju. Srećom, sve je prošlo bez posljedica. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • future79 22.01.2024.

    Taj Barbir kud je tupav i mutav kazu ovi iz Gladiatora,jos se obruka tako,ajme bruke....

  • baterton 21.01.2024.

    Seljak

  • ping-pong 21.01.2024.

    E moj Đani, šta ti je to trebalo. Možda nisi mislio ništa loše, ali čovjek je sve okrenulo protiv tebe. Jedini izlaz ti je borba i pobjeda, a onda na mikrofon reci što imaš. Ovako je 1:0 za Aleksandra. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare