To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski reprezentativac dobio težak udarac u glavu. Iz igre je izašao vidno potresen

Filip Uremović odigrao je 21 utakmicu za Herthu u Bundesligi ove sezone. Međutim, neće imati lijepo sjećanje na 32. kolo jer je dobio udarac laktom u glavu zbog čega je morao izaći već u 12. minuti
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 32. kola Bundeslige Köln je ugostio Herthu, za koju igra hrvatski reprezentativac Filip Uremović (26), i pobijedio 5-2.

Međutim, Hrvat neće pamtiti utakmicu po dobrome. Izašao je iz igre već u 12. minuti nakon što je dobio udarac u glavu. Napadač Kölna Davie Selke zabio je gol glavom, a u skoku je udario Hrvata, koji je ostao ležati u bolu.

ANDREJ UŠAO U KLUB 100 Više golova u 'ligama petice' od Krame zabila samo dva Hrvata: 'Znam koji su mi najdraži...'

Na teren su odmah uletjeli liječnici i Uremović je nakon par minuta bio na nogama. Bio je, ipak, vidno potresen. Nije mogao nastaviti utakmicu i umjesto njega je ušao Agustin Rogel. 

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Uremović je ove godine odigrao 21 utakmicu za Herthu u Bundesligi, a poluvrijeme je bilo veoma sadržajno. Lucas Tousart izjednačio je u 18. minuti, a Stevan Jovetić zabio je za vodstvo Herthe u 33. minuti.

POVEĆALI PREDNOST Bavarci su jedva slomili otpor Werdera! Gnabry i Sane za +4 A POD SUSPENZIJOM JE Novi udarac za Gvardiola. Zbog ozljede propustio bitan sudar

Međutim, Köln se vratio golovima Timoa Hübersa u 39. i Ellyesa Skhirija u 43. minuti.

Utakmica je završila 5-2 jer su zabili i Huberts i Huseinbašić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 13.05.2023.

    Kakav reprezentativac ?? Ne pišite gluposti.

  • RedDoor 12.05.2023.

    Sretan oporavak!

  • PlaviKAJ 12.05.2023.

    Gadan sudar... Drž se Filipe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare