To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski zet i Varaždinka otvaraju akademiju na Cipru: Propuh? Nemam pojma što je to

Napokon sam popularnija u našoj kući jer djeca mogu vidjeti da mama igra tenis! Želimo igrati mješovite parove, da i to maknemo s 'to do liste', rekla je bivša hrvatska tenisačica Karolina Šprem (37)
Vidi originalni članak

Bivši ciparski tenisač i varaždinski zet Marcos Baghdatis (37) zaigrao je na ovogodišnjem turniru bivših tenisača u Wimbledonu, a tamo je zaigrala i njegova supruga, bivša hrvatska tenisačica Karolina Šprem (37)

- Propuh? Stvarno ne znam što je to - nasmijao se Baghdatis.

- Lijepa je ovo privilegija, uživamo u ovome. Igraš li dobro ili ne, nije bitno, ovo je povijest tenisa. Samo to što si ovdje je velika motivacija - rekao je Marcos za Sportklub, a Karolina je dodala:

- Nije usvojio baš sve navike iz naših krajeva, ali moram priznati da jako puno jest. U kući inače pričamo hrvatski, on s djecom više priča hrvatski nego engleski. Mora biti zahvalan meni jer sam dobar učitelj jezika, rekla sam mu. 

Nakon kompetitivnih dolazaka, oni revijalni su lakši i opušteniji.

- Želja nam je bila igrati mješovite parove, ali ove godine nismo, ali mislim da bi bilo dobro da u budućnosti izađemo na teren. Onda bismo to maknuli s 'to do liste', bili smo jako uzbuđeni i sretni što smo ovdje. Napokon sam popularnija u našoj kući jer djeca mogu vidjeti da mama igra tenis - objasnila je Šprem pa dodala:

- Daleko je bolja atmosfera nego kad smo bili profesionalci, opušteniji smo i uživamo. Cijenimo jedni druge, razgovaramo o životu. Prvi put sam tu, ali puno je zabavnije nego prije.

Nekad su živjeli u predgrađu Varaždina, a sad na Marcosovoj rodnoj grudi. I imaju velike planove za iduću godinu.

- Živimo na Cipru, a preko blagdana smo u Hrvatskoj. Sljedećeg ljeta imat ćemo akademiju na Cipru, radimo ono što volimo - zaključio je Baghdatis.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljastrava 06.07.2022.

    To ti je promaja🤣

  • pocetnik 06.07.2022.

    bogami si prava..da si od svakog desetog naucila po koju rijec njegovog jezika otprilike govoris 30 jezika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare