To je to što me zanima!

VIDEO Huligani napali zvijezdu Liverpoola! Zaštitari ih šaketali na podu, Salaha spasila vojska

Vojnici su u tren oka preplavili travnjak i grupirali se oko Salaha te ga pod pratnjom ispratili s terena. Nešto ranije, Salaha su od huligana koji je trčao prema njemu zaštitili suigrači
Vidi originalni članak

Zvijezda Liverpoola Mohamed Salah doživjela je napad u Liberiji gdje je Egipat igrao afričke kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Egipćani su svladali Sijeru Leone 2-0, no utakmica je pala u drugi plan.

Pred sam kraj susreta, huligani su utrčali na travnjak pa krenuli napasti jednu od najvećih nogometnih zvijezdi svijeta posljednjih godina, ali zaštitari su pravovremeno reagirali i spriječili napad.

Odjednom ih je velik broj utrčao na travnjak, a snimke s utakmice pokazuju da su zaštitari odlučili uzeti stvar u svoje ruke pa su oborili jednog huligana te ga udarali šakama na podu.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Dok se to događalo, drugi huligan je nasrnuo na Salaha, no suigrači su ga zaštitili od napada. U međuvremenu je na teren utrčala i vojska koja je smirila situaciju.

Vojska je okružila Salaha i ispratila ga s travnjaka.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ovakvi incidenti nisu neuobičajeni za afričko podneblje gdje organizatori imaju velikih problema s organizacijom utakmice, kao i isporukom sigurnosti. Kako nijedan stadion domaćina Sijere Leone ne ispunjava minimalne uvjete za igru, susret se odigrao u Liberiji.

Oba gola za Egipat dao je Trezeguet.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare