To je to što me zanima!

VIDEO Ibričić nastavlja divljati: 'Reci da sam mu ja rekao da mu je**m mater, tebi i njemu...'

Na utakmici su podijeljena čak tri crvena kartona, a sudačke odluke ponovno su razbjesnile Ibričića koji se ovaj put verbalno obračunao s djeliteljima pravde
Vidi originalni članak

Senijad Ibričić ponovno je u centru javnosti BiH nogometa. Nakon što je prekinuo utakmicu Borca i Sarajeva zbog neslaganja sa sudačkim odlukama, snimljen je kako s tribine vrijeđa suca utakmice najvećeg BiH derbija. Sarajevo i Željezničar u nedjelju su odigrali derbi i remizirali bez golova. Na utakmici su podijeljena čak tri crvena kartona, a sudačke odluke ponovno su razbjesnile Ibričića koji se ovaj put verbalno obračunao s djeliteljima pravde.

SUSPENDIRAN JE Detalji sukoba legende Hajduka i suca u BiH: 'Znam gdje ti žena radi! Znam da imaš dijete...'

- Slobodno reci da sam njemu rekao da mu j**em mater. Reci da sam ja tebi rekao. Tebi i njemu. Da sam ja rekao. Reci da sam tebi rekao da njemu kažeš. Reci slobodno - vikao je Ibričić sa tribine prema pomoćnom sucu. 

Tamo se nalazi jer je zbog divljanja na utakmici Borca i Sarajeva kažnjen sa sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom. Osim Ibričića kažnjeni su klub, predsjednik Ismir Mirvić, ali i bivši trener Rijeke Simon Rožman. Sarajevu su oduzeta tri boda i kažnjeno je s 22 tisuće KM (oko 11 tisuća eura). Mirvić je suspendiran na 12 mjeseci, Ibričić na sedam, Rožman uvjetno na tri mjeseca.

EPILOG Kaznili Sarajevo jer su napustili teren: Ibričić suspendiran na 7 mjeseci, oduzeli su im i tri boda!

Izgleda kako tu nije kraj kaznama za Sarajevo jer će savez sigurno reagirati na novi Ibričićev ispad.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sigurnost boljun 16.04.2024.

    Čoban bio čoban ostao...

  • muke mi ježove 16.04.2024.

    Kakav gospodin.

  • mali moj 15.04.2024.

    Odgojili ga u fritula gradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare