To je to što me zanima!

VIDEO Bivši hajdukovac umalo stradao u Mostaru: 'Strava! Pa raketa mi je prošla tik uz glavu'

S tribine na kojoj su bili navijači Veleža ispaljeno nekoliko raketa, zbog čega je utakmica još jednom prekinuta, a jedna od raketa skoro je pogodila bivšeg nogometaša Hajduka Tomislava Kiša!
Vidi originalni članak

Što reći? Strava... Rekao nam je Tomislav Kiš (29), bivši nogometaš Hajduka i igrač Zrinjskog nakon što je skoro pogođen raketom na mostarskom derbiju između Veleža i Zrinjskog, u kojem je domaćin pobijedio 3-0.

@nogometnifanatik Red Army gađao Kiša raketama #redarmy #mostar #zrinjski #velež #ultrasi #hercegovina #bih ♬ Capcarap - Cunami Flo

Dugo mostarski derbi nije bio ovako dočekan. Velež do trenutka utakmice više od tri godine nije pobijedio gradskog rivala, koji je prošle godine osvojio prvenstvo, a ove sezone igra i skupinu Konferencijske lige. 

PREKID UTAKMICE ZBOG NEREDA VIDEO Kaos u Mostaru: Navijači Veleža ispalili rakete i skoro pogodili bivšeg igrača Hajduka

Utakmicu su, međutim, zasjenili prekidi u režiji domaćih, ali i gostujućih huligana. Prvo su gostujući s tribina bacali baklje u teren, a naposlijetku se potukli s policijom. 

Drugi prekid dogodio se zbog transparenta kojeg su unijeli navijači Veleža, na kojem su bili kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i muški spolni organ. A zatim je s tribine na kojoj su bili navijači Veleža ispaljeno nekoliko raketa, zbog čega je utakmica još jednom prekinuta, a jedna od raketa skoro je pogodila Kiša!

VELEŽ JE SLAVIO FOTO Mostarski derbi prekinut dva puta! Pogledajte sporan transparent navijača Veleža

- Nisam ni vidio da leti... Doslovno mi je raketa prošla nekoliko centimetara od glave - rekao nam je bivši nogometaš Hajduka.

 Dodao je...

- Instinktivno sam se samo povukao prema nazad. Što reći, strava.

Pobjedom na utakmici Velež se približio vodećem Borcu (33 boda) i drugoplasiranom Sarajevu (27). Zrinjski ima 26 bodova s utakmicom manje, a Velež ima 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zelkan 14.11.2023.

    Islamisti na djelu,da smiju Balije krenuti u rat odmah bih.Đemarija je njihov cilj u srcu Balkana,ali sreća Dodik je tu.

  • Mr. Pickles 14.11.2023.

    BiH- zemlja slučaj

  • Slavona1988 14.11.2023.

    Dobro je, nije se u Hrvatskoj to desilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare