To je to što me zanima!

VIDEO Iniesta odlazi u suzama: Htio sam se umiroviti tu, ali...

U pet sezona koje je proveo u Japanu, Iniesta je u 133 utakmice zabio 26 puta, a asistirao 25, te bio jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu uz godišnju plaću od 25 milijuna eura
Vidi originalni članak

Andreas Iniesta obilježio je jednu eru nogometa. Njegove predstave u Barceloni ostat će zapisane u knjigama. Španjolski veznjak pred pred kraj karijere zaputio se u Japan,a sada je objavio da je u potrazi za novim klubom.

Jedan od najboljih veznih igrača svoje generacije održao je emotivnu konferenciju za novinare na kojoj se rasplakao dok je pričao o odlasku iz japanskog Vissel Kobea u kojem je proveo posljednjih pet godina.

LEGENDARNI ŠPANJOLAC Iniesta nahvalio Modrića: Jedan je od najboljih veznjaka ikad

- Mislim da smo svi oduvijek zamišljali da ću se umiroviti ovdje, to je bila želja i mene i kluba. Odlazim zbog nedostatka minutaže i činjenice da trener ima neke druge prioritete. To poštujem i prihvaćam - rekao je 39-godišnji Španjolac.

Ove sezone nije se baš previše naigrao budući da je odigrao samo tri utakmice u ligi i dvije u kupu, ali očigledno smatra da mu još nije vrijeme za mirovinu.

OTVORENO O DEPRESIJI Iniesta: Izgubio sam volju za životom. I da imate sam novac svijeta, može se i vama dogoditi

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Murterskomore 25.05.2023.

    Vrime je....

  • NIKE 25.05.2023.

    I onda ovog uspoređuju s Modrićem, koji je za razliku od Inieste šikanirao xx desetmilijunsku ponudu u korist još jedne dobre europske sezone, tkzv. posljednjeg plesa.

  • bedak11 25.05.2023.

    Stari vec si godinama umirovljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare