To je to što me zanima!

VIDEO Inter je pregazio Romu! Calhanoglu dao gol iz kornera, Džeko zabio, ali nije proslavio

Pravu rapsodiju odigrali su nogometaši Intera u prvom poluvremenu pa uvjerljivom pobjedom protiv Mourinhove Rome zasjeli na drugo mjesto lige. Turčin je zabio sjajan gol dok je Džeko zapaprio 'svojima'
Vidi originalni članak

Nogometaši milanskog Intera slavili su sa 3-0 (3-0) na gostovanju kod Rome, a pitanje pobjednika odlučeno je već u prvih 39 minuta utakmice u kojoj je domaća momčad bila u potpuno podređenoj ulozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodeći pogodak za Inter postigao je Hakan Calhanoglu u 15. minuti i to izravnim udarcem iz kuta. Turčin je sjajno zavrnuo loptu, ali odlučujuća je bila loša reakcija domaćeg vratara Ruija Patricija kojem je lopta prošla kroz noge i završila u mreži.

VIDEO GOLA OVDJE

Samo devet minuta poslije Calhanoglu je prošao po lijevoj strani, vratio loptu u sredinu kaznenog prostora, gdje su Romini igrači zaboravili na svog bivšeg suigrača Edina Džeku, a bosansko-hercegovački reprezentativac je lakoćom poslao loptu u mrežu za 2-0.

VIDEO GOLA OVDJE

U 39. minuti je lopta i treći put završila iza leđa Ruija Patricija koji je bio nemoćan u toj situaciji. Sjajno je ubacio Bastoni s lijeve strane prema drugoj vratnici, gdje je u padu nizozemski reprezentativac Denzel Dumfries glavom poslao loptu u mrežu za svoj prvijenac u Interovom dresu.

VIDEO GOLA OVDJE

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Četvrtom pobjedom u nizu momčad pod vodstvom Simonea Inzaghija došla je do 37 bodova i privremeno je zasjela na drugo mjesto s bodom manje od vodećeg Milana koji je pred svojim navijačima svladao posljednjeplasiranu Salernitanu sa 2-0 (2-0). Roma je sa 25 bodova ostala na petoj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • cimioko 04.12.2021.

    Romu J ili ? Sad Ce dobit opet po tko zna koji put po piksi od prvaka svemira u Madridu i onda mogu se iskalit na nekome u toj Miki Maus ligi

  • Anestezija 04.12.2021.

    Postoji li veca propast od trenera od Mourinha? Pa taj covjek od 2010. se samo sramoti. 12 godina on nema ozbiljan rezultat!! U Realu ništa, Unitedu, Chealseu, Tottenhamu i sad Romi..Da ne govorim da redovno ostavi uragan iza sebe gdje posvađa pola igrača...Najjaca stvar je sto ga jos neki uspoređuju sa Kloppom i Guardiolom..Pa ta dvojica da nemaju rezultate opet bi platio kartu da odeš gledat onakav nogomet, a ne bunker..

  • INTER 2 04.12.2021.

    Roma preslaba za ovaj Inter..ocekivana 3 boda...Forza Inter

Komentiraj...
Vidi sve komentare