Obavijesti

Sport

Komentari 32

VIDEO Inter je pregazio Romu! Calhanoglu dao gol iz kornera, Džeko zabio, ali nije proslavio

VIDEO Inter je pregazio Romu! Calhanoglu dao gol iz kornera, Džeko zabio, ali nije proslavio

Pravu rapsodiju odigrali su nogometaši Intera u prvom poluvremenu pa uvjerljivom pobjedom protiv Mourinhove Rome zasjeli na drugo mjesto lige. Turčin je zabio sjajan gol dok je Džeko zapaprio 'svojima'

VIDEO

Nogometaši milanskog Intera slavili su sa 3-0 (3-0) na gostovanju kod Rome, a pitanje pobjednika odlučeno je već u prvih 39 minuta utakmice u kojoj je domaća momčad bila u potpuno podređenoj ulozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Vodeći pogodak za Inter postigao je Hakan Calhanoglu u 15. minuti i to izravnim udarcem iz kuta. Turčin je sjajno zavrnuo loptu, ali odlučujuća je bila loša reakcija domaćeg vratara Ruija Patricija kojem je lopta prošla kroz noge i završila u mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO GOLA OVDJE

Samo devet minuta poslije Calhanoglu je prošao po lijevoj strani, vratio loptu u sredinu kaznenog prostora, gdje su Romini igrači zaboravili na svog bivšeg suigrača Edina Džeku, a bosansko-hercegovački reprezentativac je lakoćom poslao loptu u mrežu za 2-0.

VIDEO GOLA OVDJE

U 39. minuti je lopta i treći put završila iza leđa Ruija Patricija koji je bio nemoćan u toj situaciji. Sjajno je ubacio Bastoni s lijeve strane prema drugoj vratnici, gdje je u padu nizozemski reprezentativac Denzel Dumfries glavom poslao loptu u mrežu za svoj prvijenac u Interovom dresu.

VIDEO GOLA OVDJE

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Četvrtom pobjedom u nizu momčad pod vodstvom Simonea Inzaghija došla je do 37 bodova i privremeno je zasjela na drugo mjesto s bodom manje od vodećeg Milana koji je pred svojim navijačima svladao posljednjeplasiranu Salernitanu sa 2-0 (2-0). Roma je sa 25 bodova ostala na petoj poziciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu